Δανάη Μπάρκα: Το απίστευτο περιστατικό με τα αυγά - «Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε ένα... ξεχωριστό περιστατικό που της συνέβη σε πασχαλινό τραπέζι.

 

Ένα απρόοπτο περιστατικό που της συνέβη σε τραπέζι για το Πάσχα μοιράστηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής. Η παρουσιάστρια του MEGA αφηγήθηκε μία ιστορία από την πρώτη της προσπάθεια να βάψει αυγά. Όπως καταλαβαίνεις, η προσπάθεια δεν… στέφθηκε και με απόλυτη επιτυχία.

Όπως περιέγραψε η παρουσιάστρια:

«Πάω μία χρονιά να βάψω αβγά, είμαι πολύ παραδοσιακή σε αυτά. Ήταν νομίζω η πρώτη χρονιά που θα έκανα τραπέζι στο σπίτι μου ως ενήλικη, πολύς κόσμος μέσα στα πόδια μου. Έχω βράσει τα μισά αβγά και ετοιμάζομαι να βάλω τα άλλα μισά για βράσιμο»

Η Δανάη Μπάρκα συνέχισε λέγοντας:

«Βάζει κάποιος – δεν θυμάμαι ποιος – μέσα στο χρώμα τα άβραστα και όχι τα βρασμένα. Δεν περνούσε το χρώμα, καταλάβαινα ότι κάτι πάει λάθος αλλά άνοιγα φύλλα εκείνη την ώρα και δεν πρόσεχα.

Και πάμε με αυτά τα αβγά να τσουγκρίσουμε… και είναι μισά ωμά και μισά βρασμένα και γίνεται στο τραπέζι… Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό, έτριβα για 4 μέρες όλο το σπίτι με ξύδι και μου ερχόταν ναυτία από τη μυρωδιά. Από τότε λέω: αφήστε τα, θα τα παίρνουμε έτοιμα»

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε με χιούμορ:

«Επίσης, εγώ κάνω και το άλλο. Πηγαίνω σε πολυκατάστημα παιχνιδιών και παίρνω ξύλινα αβγουλάκια. Τα βάφω κόκκινα και τα παίρνω την ώρα του τσουγκρίσματος. Τους κερδίζω όλους… είμαι πονηρούλα»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;