Όσα θα δούμε τον Μάιο στο Netflix
Οι ταινίες, οι σειρές, και τα ντοκιμαντέρ που έρχονται τον Μάιο στο Netflix.

Πρωτομαγιά σήμερα και ο καιρός είναι ήδη καλοκαιρινός, ενώ οι διακοπές του Πάσχα απέχουν μόλις λίγες ημέρες. Έτσι, είμαστε έτοιμοι και έτοιμες να απολαύσουμε μαγειρίτσα, κουλουράκια, τσουρέκια και κάθε είδους έδεσμα χαλαρώνοντας για μερικές ημέρες.

Φυσικά, αν δεν έχεις κανονίσει κάποιο ταξίδι -ή αν είσαι από αυτούς που bingάρουν πάντα και παντού- το Netflix δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο, αφού κάθε μήνα φροντίζει να ανανεώνει το πάντα πλούσιο υλικό τους.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, όλα όσα μας περιμένουν τόσο τις πρώτες ημέρες του Μαΐου όσο και τις υπόλοιπες στο Netflix;

 

Οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάιο

Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες

Υπόθεση:  Μια γυναίκα που μεγάλωσε μόνη της στα άγρια έλη της Βόρειας Καρολίνας θεωρείται ύποπτη για τη δολοφονία ενός εύπορου νεαρού από τη γειτονική πόλη.

Έρχεται την 1η Μαΐου.

Ένας Άντρας με τα Όλα του

Υπόθεση:  Όταν ο μεγαλομεσίτης της Ατλάντας Τσάρλι Κρόκερ έρχεται αντιμέτωπος με την ξαφνική χρεοκοπία, πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα συγκρούονται, καθώς ο Τσάρλι υπερασπίζεται την αυτοκρατορία του από εκείνους που προσπαθούν να επωφεληθούν από την πτώση του.

Έρχεται στις 2 Μαΐου.

Beautiful Rebel

Υπόθεση:  Η ιστορία μιας από τις μεγαλύτερες ροκ σταρ της Ιταλίας, της Τζιάνα Νανίνι, που κυνήγησε το όνειρό της παρά τα εμπόδια της οικογένειάς της και της μουσικής βιομηχανίας.

Έρχεται στις 2 Μαΐου.

Υπόθεση:  Μίσιγκαν, 1963. Η Kellogg’s και η Post, ορκισμένοι εχθροί στην παραγωγή δημητριακών, προσπαθούν να φτιάξουν ένα γλύκισμα που θα αλλάξει την όψη του πρωινού για πάντα.

Έρχεται στις 3 Μαΐου.

Η Μητέρα της Νύφης

Υπόθεση:  Μία μητέρα πηγαίνει σε ένα τροπικό νησί για τον γάμο της κόρης της. Το μόνο πρόβλημα, που ανακαλύπτει μόλις φτάνει, είναι ότι ο πατέρας του γαμπρού είναι ο πρώην της, τον οποίο δεν έχει δει εδώ και δεκαετίας.

Έρχεται στις 9 Μαΐου.

Atlas

Υπόθεση:  Η Άτλας Σέπερντ (Τζένιφερ Λόπεζ), μια ευφυής αλλά μισάνθρωπη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη, συμμετέχει σε μια αποστολή σύλληψης ενός απείθαρχου ρομπότ με το οποίο συνδέεται μυστηριωδώς από το παρελθόν. Όταν όμως το σχέδιο ανατρέπεται, η μόνη της ελπίδα να σώσει την ανθρωπότητα από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί.

Έρχεται στις 24 Μαΐου.

Οι σειρές που έρχονται στο Netflix τον Μάιο

Frankly Speaking

Υπόθεση:  Ένας αξιοσέβαστος εκφωνητής χάνει ξαφνικά την ικανότητα να αυτολογοκρίνεται στον αέρα, τραβώντας την προσοχή μιας συγγραφέως που τον καλεί στην τηλεοπτική εκπομπή της.

Έρχεται την 1η Μαΐου.

Postcards

Υπόθεση:  Όταν μια μόνη μητέρα από τη Νιγηρία πηγαίνει στην Ινδία για ένα ιατρικό τσεκάπ, το ταξίδι της καταλήγει να αγγίξει τις ζωές όλων όσων γνωρίσει.

Έρχεται στις 3 Μαΐου.

The Atypical Family

Υπόθεση:  Μια οικογένεια που κάποτε είχε μοναδικές υπερδυνάμεις χάνει τις ικανότητές της λόγω των προβλημάτων της σύγχρονης εποχής – ώσπου μια μυστηριώδης γυναίκα αλλάζει τα πάντα.

Έρχεται στις 4 Μαΐου.

Bodkin

Υπόθεση: Το «Μπόντκιν» είναι ένα σκοτεινό κωμικό θρίλερ για μια ετερόκλητη ομάδα podcaster που αναλαμβάνει να ερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση τριών αγνώστων σε μια ειδυλλιακή, παραθαλάσσια μικρή πόλη της Ιρλανδίας. Στην πορεία της έρευνάς τους όμως, οι πρωταγωνιστές ανακαλύπτουν μια ιστορία πολύ πιο μεγάλη και αλλόκοτη από αυτό που θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Έρχεται στις 9 Μαΐου.

Thank You, Next

Το «Thank You, Next» είναι η νέα τουρκική σειρά που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στο Netflix και επικεντρώνεται σε μία νεαρή δικηγόρο, η οποία μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο, βγαίνει ξανά στον κόσμο του σημερινού dating και αρχίζει να ασχολείται με τον περίπλοκο κόσμο των ραντεβού έχοντας την αμέριστη υποστήριξη των φίλων της.

Bridgeton

Υπόθεση: Στην τρίτη σεζόν η Πενέλοπε είναι αποφασισμένη να απομακρυνθεί από τον Κόλιν, ενώ παράλληλα αποφασίζει να «βγει στο κυνήγι» για έναν σύζυγο. Αν και ξεκινάει, λοιπόν, την αναζήτηση συζύγου, φαίνεται πως δεν το ‘χει ιδιαιτέρως. Τότε, βρίσκει τη βοήθεια από το τελευταίο άτομο που περίμενε: τον Κόλιν. Όπως βλέπουμε όμως από το τρέιλερ η έλξη ανάμεσά τους είναι αρκετά έντονη…

Έρχεται στις 16 Μαΐου.

Maestro in Blue

Τα έξι επεισόδια από την δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχονται στις 16 Μαΐου στο Netflix.

Eric

Υπόθεση: Ο Vincent είναι ένας πατέρας που βιώνει το πένθος, αφού ο γιος του αγνοείται. Μέσα στο πένθος ο Vincent βρίσκεται απροσδόκητα ηρεμία κάνοντας παρέα με τον Eric, ο οποίος είναι ένα τέρας που ζει κάτω από το κρεβάτι του γιου του, Edgar.

Έρχεται στις 30 Μαΐου.

Τα ντοκιμαντέρ που έρχονται στο Netflix τον Μάιο

Ο φύλακας των πεταλούδων

Υπόθεση:  Το δάσος Μιτσοακάν φιλοξενεί εκατομμύρια πεταλούδες μονάρχες. Ο ακτιβιστής Ομέρο Γκόμες προασπιζόταν έντονα τη διατήρησή του – ώσπου εξαφανίστηκε ο ίδιος.

Έρχεται στις 9 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
63'
0 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
63'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
5'
51 - 39
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;