Παντελής Τουτουντζής: «Ούτε έκλαψα σε κανένα δωμάτιο, ούτε υπήρξε αντιπαράθεση»
Ο Παντελής Τουτουντζής απάντησε μεταξύ άλλων στις φήμες περί δυσαρέσκειας από πλευράς των άλλων κριτών για την παρουσία του στην κριτική επιτροπή του «TV Queen».

 

Το πρωί της Μ. Τρίτης (30/4) ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε στο Πρωινό Σουσού για τη συμμετοχή του στο νέο reality του OPEN, TV Queen, τον ρόλο του, αλλά και όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Πάντα έχω άγχος, δημιουργικό. Θέλω να είμαι καλός σε αυτό που κάνω. Να είναι ωφέλιμα αυτά που λέω για να βοηθήσω τα κορίτσια. Η εικόνα, ενώ είναι μακιγιάζ, πρέπει να αντιπροσωπεύει την αλήθεια μας. Έχω αγωνία για το πώς θα πάμε στα μαθήματα. Έχω πάρα πολλή δουλειά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα διδασκαλίας. Θα τα δούμε όλα μέσα στο παιχνίδι. Θα έχουμε makeover. Θα προσπαθήσω να πάρω πάρα πολλές πληροφορίες για να φτιάξουμε την ιστορία της κάθε κοπέλας ξεχωριστά».

Όσον αφορά το αν αποδέχτηκε κατευθείαν την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη, είπε:

«Με πολύ μεγάλη χαρά δέχτηκα. Στο J2US περάσαμε συγκλονιστικά. Κάνω πολλά χρόνια αυτό που κάνω και με επιτυχία. Έχω περάσει από δύσκολες καταστάσεις, κριτικές, δεν μπήκαν σαν γκουρού της δημοσιογραφίας αν και σπουδάζω δημοσιογραφία και τον Ιούνιο θα πάρω το πτυχίο μου. Μπήκα με την αλήθεια μου, με τις συμβουλές μου, από τη δική μου τη σκοπιά που είναι πολύ σημαντική γιατί είναι η εικόνα και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό λιθαράκι».

Έπειτα, σχολίασε τα ρεπορτάζ που ήθελαν άλλα μέλη της κριτικής επιτροπής να δυσανασχετούν με την παρουσία του στην κριτική επιτροπή.

«Εχώ είχα μιλήσει με την παραγωγή μέρες πριν. Στο ενδιάμεσο είχα φύγει για ένα ταξίδι και είχαμε πει όταν θα επιστρέψω θα κλείσουμε. Όλα έγιναν τελευταία στιγμή. Οριακά, με το που ήρθα, η παραγωγή ενημέρωσε τους υπόλοιπους. Ούτε έκλαψα σε κανένα δωμάτιο, ούτε υπήρξε αντιπαράθεση. Υπήρξε ενημέρωση ότι τελευταία στιγμή υπέγραψα και θα είμαι στην επιτροπή», ξεκαθάρισε τονίζοντας την καλή σχέση που έχει με την Έλενα Χριστοπούλου και τη γνωριμία με τον Τάσο Τρύφωνος μέσα από τη δουλειά του.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;