Ο Ρόμπιν Χίτσκοκ θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του
Ο Ρόμπιν Χίτσκοκ και οι Soft Boys ήταν βασική έμπνευση για συγκροτήματα όπως οι R.E.M., οι οποίοι διασκεύασαν το τραγούδι τους «Arms Of Love».

Ο Ρόμπιν Χίτσκοκ ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματα του με τίτλο «1967: How I Got There and Why I Never Left»

Ο Άγγλος καλτ τραγουδιστής-τραγουδοποιός και αρχηγός των συγκροτημάτων The Soft Boys και The Egyptians εξιστορεί μια 12μηνη περίοδο της πρώιμης εφηβείας του στο βιβλίο, καταγράφοντας τη δυσάρεστη μετακίνησή του σε ένα νέο σχολείο και τις επακόλουθες εμμονές με τους Beatles, τον Μπράιαν Ίνο, τον Τζίμι Χέντριξ και πολλούς άλλους μουσικούς.

Το βιβλίο θα εκδοθεί από την Akashic Books στις ΗΠΑ στις 28 Ιουνίου.

«Το 1967 είναι το σημείο που εγώ και ο κόσμος περάσαμε μία αλλαγή. Ήταν απλά ένας ευτυχής συγχρονισμός, καθώς ψήλωσα κατά 22 εκατοστά σε 15 μήνες, ακριβώς τη στιγμή που ο Ντίλαν στράφηκε στον ηλεκτρικό ήχο και τα ποπ συγκροτήματα μετατράπηκαν σε ροκ μπάντες. Είχαμε τον Τζίμι Χέντριξ και τους Pink Floyd και άλλους να παράγουν μουσική που δεν θα μπορούσε καν να περιγραφεί τρία χρόνια νωρίτερα. Είχαμε τους Beatles να φορούν κοστούμια και γραβάτες σε συναυλίες με μικροσκοπικούς ενισχυτές» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής.

Ο Ρόμπιν Χίτσκοκ και οι Soft Boys ήταν βασική έμπνευση για συγκροτήματα όπως οι R.E.M., οι οποίοι διασκεύασαν το τραγούδι τους «Arms Of Love».

Ο Χίτσκοκ περιοδεύει αυτό το διάστημα στη Βόρεια Αμερική.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;