Ελένη Φιλίνη: «Δεν ήθελα να κάνω παιδί και να νιώσει όπως εγώ όταν έλειπε ο πατέρας μου»
«Ξέρω τι σημαίνει να στερείσαι και να χάνεις έναν γονιό όταν είσαι παιδί»

 

 

 

 

Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τον πατέρα της και το πόσο της έλειψε η παρουσία του από τη ζωή της κατά τα παιδικά της χρόνια, προχώρησε η Ελένη Φιλίνη το βράδυ της Δευτέρας 29 Απριλίου στην εκπομπή «Στιγμές».

Αποκάλυψε ότι ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ήταν γιατί δεν ήθελε να κάνει παιδιά και στη συνέχεια να χωρίσει.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν ήθελα να παντρευτώ και να χωρίσω. Δεν το θεωρώ καθόλου ταμπού. Δεν το ήθελα στην περίπτωση που είχα ένα παιδί, αν δεν είχα παιδί, θα έκανα δέκα γάμους… Βεβαίως μπορείς να χωρίσεις, αν έχεις σχέσεις χωρίζεις. Το ίδιο και η σχέση η μακροχρόνια, γάμος δεν είναι; Για το παιδί… Ίσως επειδή εμένα μου έλειψε ο μπαμπάς μου, δεν ήταν θέμα χωρισμένων, αλλά εμένα μου έλειψε ο μπαμπάς μου. Δεν ήθελα λοιπόν να συμβεί κάτι και να αισθανθεί το παιδί έτσι όπως ένιωσα εγώ. Με αυτή την έννοια δεν ήθελα να χωρίσω. Ξέρω τι σημαίνει να στερείσαι και να χάνεις έναν γονιό όταν είσαι παιδί, που τον έχεις ανάγκη. Όταν μεγαλώσεις δεν έχεις πρόβλημα, είναι αλλιώς τα πράγματα…».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον πατέρα της, ο οποίος κάποια στιγμή πήγε στον Παναμά για να εργαστεί, με αποτέλεσμα να μείνει η ίδια μόνη της με τον πατέρα της για αρκετά χρόνια.

 

 

 

Η Ελένη Φιλίνη περιέγραψε: «Ήμουν μοναχοπαίδι. Ο μπαμπάς μου είχε τρεις επιχειρήσεις εστίασης στην Κόρινθο. Κάποια στιγμή έπεσε έξω και αναγκαστήκαμε και ήρθαμε στην Αθήνα… Προσπάθησε 3-4 χρόνια… ο αδελφός του είχε χρόνια στην Αμερική… κι έτσι είπε κάποια στιγμή να πάει κι εκείνος στον Παναμά να δει τι γίνεται, εγώ ήμουν 8 ετών…».

Επίσης, εξομολογήθηκε: «Η μαμά μου ήταν μόνη εδώ με εμένα… Ήταν μαμά και μπαμπάς μαζί… Της έλειπε ο άντρας της, αλλά κι εμένα μου έλειπε πολύ ο πατέρας μου. Μιλάγαμε κάθε 2-3 μήνες, Είναι φοβερό αυτό. Όταν έφυγε από εδώ με το πλοίο, έκανε 40 μέρες να φτάσει.,, Μου έλειπε υπερβολικά… Το παιδί έχει ανάγκη και τους δυο γονείς. Μου έλειψε πολύ το πρότυπο του πατέρα».

Για τη μητέρα της σχολίασε: «Η μάνα μου ήταν ο φύλακας άγγελός μου. Μαργαρίτα τη λέγανε. Ήταν μια γυναίκα πάρα πολύ ευαίσθητη, πάρα πολύ έξυπνη και πάρα πολύ αγνή αλλά αναγκάστηκε από τη στιγμή που έφυγε ο μπαμπάς μου, να βγάλει νύχια, γιατί έπρεπε να επιβιώσουμε. Το ίδιο συνέβη και με εμένα, αναγκάστηκα να βγάλω νύχια, δεν ξέρω αν θα ήμουν η ίδια αν είχα κοντά μου τον μπαμπά μου».

 

 

 

Σε άλλο σημείο, αφηγήθηκε τη ζωή της όταν πια είχε γυρίσει πίσω ο πατέρας της. Εκείνη την περίοδο, όμως, πίσω στην Ελλάδα ήταν που έφυγε και τελικά από τη ζωή από αρρώστια.

«Όταν γύρισε ο μπαμπάς μου είχα τελειώσει το σχολείο, είχα ξεκινήσει τη δουλειά, έμεινε 2-3 χρόνια και ξαναέφυγε για να βγάλει κάποια χρήματα για να μου ανοίξει ένα θέατρο, πάνω στον χρόνο αρρώστησε και έφυγε από τη ζωή… Ήταν η χρονιά που πήγα στο Παναμά, τόσα χρόνια δεν είχα πάει… Πέθανε εδώ, εγώ πήγα Αύγουστο, ήρθαμε Ιανουάριο και Πρωτομαγιά έφυγε… Σαν παιδάκι δε τον έζησα όπως ήθελα. Η εικόνα που έχω, ήταν ο μήνας που ήμουν στο Παναμά, δε θα ξεχάσω το ότι ήθελε κάθε μέρα να βγαίνω έξω και να διασκεδάζω…Ήθελε να περάσω καλά… Αν δεν έβγαινα έσκαγε… Επίσης δε θα ξεχάσω ότι αυτόν τον μήνα που εγώ διασκέδαζα, κάθε μεσημέρι που κοιμόταν, τον κοίταγα και έκλαιγα. Δεν έχει λογική. Την τελευταία μέρα που έφευγα μου έδειξε έναν όγκο που είχε βγάλει… », είπε τέλος η Ελένη Φιλίνη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;