Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Είχε 60 εκατ. δολάρια όταν βγήκε από την κηδεμονία και τώρα κινδυνεύει με πτώχευση
Τα τεράστια έξοδα σε συνεχή ταξίδια στην Γαλλική Πολυνησία και στη Χαβάη

 

View this post on Instagram

 

A post shared by XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρίσκεται σε «σοβαρό κίνδυνο» τόσο σε ψυχικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο και βρίσκεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή που ήταν όσο βρισκόταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της.

Σύμφωνα με πηγές του TMZ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι «εντελώς δυσλειτουργική». Από τότε που σταμάτησε η κηδεμονία της και δεν έχει καμία επίβλεψη οι εναλλαγές στη διάθεσή της είναι συνεχείς και «σοκαριστικές».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στην τραγουδίστρια και επικαλείται το ΤΜΖ, φέρεται ότι είναι τελείως απομονωμένη και επικίνδυνα ασταθής.

Οι λίγοι άνθρωποι που παραμένουν στη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς λένε ότι τα πήγαινε πολύ καλύτερα όταν ήταν υπό κηδεμονία. «Είχε πολλή ελευθερία και οι περιορισμοί υπήρχαν για να την προστατεύσουν. Δεν είναι προστατευμένη πλέον», είπε πρόσωπο στο κοντινό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Άτομα από τον κύκλο της, δηλώνουν ότι είναι θυμωμένα με ό,τι συνέβη από τότε που τελείωσε η νομική της κηδεμονία, λέγοντας ότι δεν έχει αποδοθεί απολύτως «καμία δικαιοσύνη» συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων που αφορούν τα οικονομικά της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εικάζεται ότι έχει ξοδέψει μια περιουσία και βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο πτώχευσης. Κατά πληροφορίες η Αμερικανίδα σταρ πήγαινε στη Γαλλική Πολυνησία περίπου μια φορά τον μήνα και ξόδευε σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια σε κάθε ταξίδι μεταξύ άλλων σε ιδιωτικά τζετ και ακριβά ξενοδοχεία. Ακόμα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σχεδόν κάθε μήνα πήγαινε μόνη της στη Χαβάη, με ιδιωτικό τζετ, έμενε στην προεδρική σουίτα του Four Seasons και ξόδευε 350 χιλιάδες δολάρια σε κάθε της ταξίδι.

«Δεν μπορεί να το αντέξει οικονομικά. Είχε 60 εκατομμύρια δολάρια όταν τελείωσε η κηδεμονία της, και τώρα κινδυνεύει να πτωχεύσει», δήλωσε πρόσωπο από τον στενό κύκλο της τραγουδίστριας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;