Εξώδικο της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς την ΕΠΟ
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας απέστειλε εξώδικο διαμαρυρία προς την ΕΠΟ.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας απέστειλε εξώδικο διαμαρτυρία προς την ΕΠΟ, μέσω της οποίας ζητά από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να καλέσει σε απολογία τον προπονητή της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα για την συμπεριφορά του μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

«Το παρόν δικόγραφο αποτελεί την απόλυτη διαμαρτυρία για όλες αυτές τις σκόπιμες, κατά την κρίση μας, παραβάσεις και παραλείψεις σας, με σκοπό να ευνοήσετε την ΠΑΕ ΑΕΚ και το στενό της ποδοσφαιρικό περιβάλλον, στο οποίο περιλαμβάνεται και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Καταγγέλλουμε όλες αυτές τις παράνομες συμπεριφορές και ζητούμε άμεσα σήμερα να ασκήσετε πειθαρχική δίωξη τόσο στα φυσικά πρόσωπα όσο και στις ΠΑΕ που ενέχονται», αναφέρεται στο εξώδικο.

Μεταξύ άλλων, στην εξώδικο διαμαρτυρία-καταγγελία-πρόσκληση-δήλωση, αναφέρεται στις ύβρεις που δέχθηκε από μερίδα οπαδών της ΑΕΚ στο ντέρμπι της OPAP arena με τον Ολυμπιακό, καθώς επίσης, στην τιμωρία που του επεβλήθη για όσα συνέβησαν στο ίδιο ματς, αλλά και για την μη κλήση σε απολογία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη για τον αγώνα Άρης-Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
65'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
65'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
5'
51 - 39
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;