Eurovision 2024: Ποια είναι η θέση της Ελλάδας στις στοιχηματικές μετά την πρώτη πρόβα;
Eurovision 2024: Πώς άλλαξαν οι προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών μετά την ολοκλήρωση των πρώτων προβών; - Η θέση της Ελλάδας

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να πραγματοποιηθεί η Eurovision 2024. Ο μεγάλος τελικός του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού θα διεξαχθεί την Κυριακή, 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας με τους δύο ημιτελικούς να γίνονται την επόμενη εβδομάδα.

Όλες οι χώρες που θα συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας με τις πρόβες να έχουν ξεκινήσει πάνω στη σκηνή που έχει στηθεί στο Μάλμε. Ανάμεσα στις χώρες που ολοκλήρωσαν τις πρόβες τους είναι και η Ελλάδα.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας, η Μαρίνα Σάττι πραγματοποίησε την πρώτη τεχνική πρόβα της μαζί με την ομάδα της. Η τραγουδίστρια εκπροσωπεί τη χώρα μας με το πολυσυζητημένο -και πολυπαιγμένο- «Ζάρι». Μαζί της στην ελληνική αποστολή βρίσκονται ο creative director, Φωκάς Ευαγγελινός, και οι χορευτές Χουσεΐν Σετίντας, Γιασίν Αμέτογλου, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου που την πλαισιώνουν.

Η πρώτη εμφάνιση στη σκηνή της Μαρίνας Σάττι εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους, ενώ ήδη στα social media κάνουν λόγο για μία από τις καλύτερες εμφανίσεις και βάζουν τη χώρα μας ανάμεσα στα φαβορί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Παρόλα αυτά -μετά και τις πρόβες που έκαναν οι περισσότερες χώρες την Κυριακή (28/4) και τη Μεγάλη Δευτέρα (29/4), δεν έχουν υπάρξει μεγάλες αλλαγές στις προγνώσεις των στοιχηματικών για τη Eurovision 2024 σε ό,τι αφορά την τελική κατάταξη των χωρών στον μεγάλο τελικό.

Συγκεκριμένα, η πρώτη πεντάδα μένει αναλλοίωτη με τις στοιχηματικές να συνεχίζουν να δείχνουν ως νικητή την Ελβετία και τον Nemo. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ιταλία και η Angelina Mango, στην τρίτη θέση η Κροατία με τον Baby Lasagna, στην τέταρτη θέση η Ουκρανία με τις Alyona alyona and Jerry Heil και στην πέμπτη θέση η Ολλανδία με τον Joost Klein.

Η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι φαίνεται να έχει υποχωρήσει μία θέση, καθώς μέχρι και πριν από περίπου μια εβδομάδα, βρισκόταν στην έβδομη θέση στις προγνώσεις των στοιχηματικών για την Eurovision 2024. Ωστόσο, έχει υποχωρήσει στην τελική κατάταξη και βρίσκεται αυτές τις μέρες στην όγδοη. Πλέον, στην έβδομη θέση έχει ανέβει το Ισραήλ με τη Eden Golan.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα διθυραμβικά σχόλια που έλαβε για την πρώτη τεχνική πρόβα της θα την ανεβάσουν και άλλο στην κατάταξη.

Eurovision 2024

Η επόμενη πρόβα της Μαρίνας Σάττι θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου.

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί την Πέμπτη, 9 Μαΐου, στον Β΄ Ημιτελικό, διεκδικώντας την πολυπόθητη πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024, που διεξάγεται το Σάββατο 11 Μαΐου.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;