Καλομοίρα: «Θα συγχωρούσα την απιστία, γιατί έχουμε τρία παιδιά»
Η Καλομοίρα μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της, την κατάθλιψη που βίωσε όσο ήταν έγκυος και έδωσε μία συμβουλή σε νέες κοπέλες για τις σχέσεις.

 

Ο Τάσος Τρύφωνος φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής «Τετ Α Τετ» την αγαπημένη Καλομοίρα την Κυριακή (28/4). Μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε στις εγκυμοσύνες της, στον γάμο της με τον Γιώργο Μπούσαλη, αλλά και για τις αισθητικές παρεμβάσεις.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο που βίωσε την κατάθλιψη όσο ήταν έγκυος.

«Ήταν περίεργο γιατί εμένα μου έτυχε όταν ήμουν έγκυος και όχι μετά. Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες ειδικά στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Όταν γέννησα μου έφυγε αυτό, με πείραξε όμως που ένιωσα έτσι. Αλλάζει το σώμα, είχα βάλει παρά πολλά κιλά, δεν με αναγνώριζα. Ο Γιώργος είχε τρομάξει με όλο αυτό αλλά ήταν δίπλα μου όσο μπορούσε. Ήταν και αυτός μικρός και δεν γνώριζε» αποκάλυψε η Καλομοίρα.

Όσον αφορά τη συμβουλή που θα έδινε σε άλλες γυναίκες, η Καλομοίρα είπε:

«Η συμβουλή μου προς τις γυναίκες είναι να προσέχουν που λένε τι όταν έχουν ένα πρόβλημα με τον σύντροφό τους. Μην πηγαίνετε σε φίλες σας που δεν έχουν αγόρια για να ζητήσετε συμβουλές, είναι το μεγαλύτερο λάθος. Εγώ προσέχω σε ποιον μιλάω. Εγώ όταν συμβαίνει κάτι το λέω στην αδελφή μου που αγαπάει τον Γιώργο και θα τον υποστηρίξει και ένα ακόμη πρόσωπο είναι η πεθερά που την αγαπώ. Για εμένα αυτό είναι το μυστικό».

Ακόμη, η Καλομοίρα αποκάλυψε το πώς θα αντιδρούσε σε μία ενδεχόμενη απιστία.

«Να πάει με άλλη; Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία, γιατί έχουμε τρία παιδιά και θα το έκανα. Αλλά αν ήταν κάτι που θα γινόταν συνέχεια, θα χώριζα. Ακόμα και εκεί όμως, θα περίμενα να ενηλικιωθούν τα παιδιά. Ο Γιώργος δεν θα το δεχόταν με τίποτα για εμένα, θα είχαμε χωρίσει» είπε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;