ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Super League: Live Streaming
Δείτε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ της Super League σε Live Streaming σήμερα στις 19:30!

Ντέρμπι τίτλου στην κατάμεστη Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30).

28 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
FT
3 - 2
ΑΕΚ
(Abdul Rahman Baba)Giannis Konstantelias
3'
9'
Orbelín Pineda (Ehsan Hajsafi)
20'
Lazaros Rota
Brandon Thomas
21'
Răzvan Lucescu
21'
Jonny Otto
38'
Giannis Konstantelias
41'
Jonny Otto
Joan Sastre 
46'
64'
S. Araújo
65'
Nordin Amrabat 
Niclas Eliasson
66'
Mijat Gacinovic
S. Araújo
Brandon Thomas
Ally Samatta
70'
75'
Domagoj Vida
Andrija Zivkovic
Kiril Despodov 
78'
Stefan Schwab
Magomed Ozdoev
78'
78'
Levi García
Ezequiel Ponce
79'
Steven Zuber
Lazaros Rota
(Ally Samatta)Giannis Konstantelias
81'
89'
Steven Zuber
(Joan Sastre )Joan Sastre 
90'
Andrija Zivkovic
90'
Taison
Vieirinha 
90'

ΠΑΟΚ

Προβληματισμός και πίκρα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Μετά και τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ, οι ασπρόμαυροι αδυνατούν να σηκώσουν κεφάλι. Κάκιστη εμφάνιση στο Φάληρο, χάλια μαύρα και στο ΔΑΚ. Στο 1-1 έμεινε με τη Λαμία η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, μια γκέλα που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί καταδικαστική. Πετάει διαδοχικές ευκαιρίες στα σκουπίδια ο δικέφαλος του βορρά και βλέπει την υπόθεση τίτλος να χλομιάζει αρκετά. Ουσιαστικά, οι ασπρόμαυροι αναζητούν μονάχα το τρίποντο στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για επιστροφή στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, έχοντας μαζέψει 68 πόντους. Παράλληλα, έχει και ένα ματς λιγότερο. Αυτό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Στα αγωνιστικά, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία κι ατομικό στο γήπεδο και θα είναι ο μοναδικός απόντας για τον δικέφαλο κόντρα στην Ένωση, αφού επιστρέφει από την τιμωρία του κι ο Αντριγια Ζίβκοβιτς.

ΑΕΚ

Από την άλλη, τελείως διαφορετική είναι η κατάσταση στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έκανε φύλλο και φτερό τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και ανηφορίζει στην Τούμπα για το back to back στην Super League. Κάτι παραπάνω από εξαιρετική η εμφάνιση του δικεφάλου την Τετάρτη, θα μπορούσε να σκοράρει ακόμα περισσότερα γκολ κόντρα στους πρασίνους. Πάντα στην κορυφή με 75 πόντους η Ενωση, θέλει να αρπάξει από τα… μαλλιά την ευκαιρία που της έχει παρουσιαστεί.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, σε ακόμη ένα παιχνίδι, ο Ματίας Αλμέιδα δε θα έχει στη διάθεσή του τον Άρολντ Μουκουντί. Παράλληλα, ο Αργεντινός τεχνικός δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ανακάτεμα της τράπουλας στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

  • Δες σε Live Streaming το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ εδώ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Λαμ
18:00
-
Άρη
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
20:00
-
ΑΕΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;