Παναθηναϊκός - Άρης Super League: Live Streaming
Δείτε το Παναθηναϊκός - Άρης της Super League σε Live Streaming σήμερα στις 20:30!

Πρόβα τελικού στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη για την 8η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (20:30).

28 Απρ. 2024
Παναθηναϊκός
FT
0 - 1
Άρης
2'
Álvaro Zamora (Manu García)
Dimitrios Limnios
Daniel Mancini
46'
Benjamin Verbic 
Andraz Sporar
46'
47'
Jean Jules Mvondo
52'
Fabiano
57'
Jakub Brabec
59'
L. Rose
Kike Saverio 
59'
N. Đurasek
Manu García
Tonny Vilhena
Alexander Jeremejeff
62'
Willian Arão
63'
66'
Loren Morón
Álvaro Zamora
72'
Cheick Doukouré
Jean Jules Mvondo
72'
G. Fetfatzidis
Magomed Shapi Suleymanov
73'
Cheick Doukouré
73'
Daniel Mancini
Filip Mladenovic
77'
Vitor Hugo
Filip Djuricic
79'
Adam Gnezda Cerin
Georgios Vagiannidis
79'
Filip Djuricic
88'
Anastasios Bakasetas 
89'
90'
Martín Montoya
Julián Cuesta
90'
90'
Martín Montoya

Παναθηναϊκός

Πίκρα και απογοήτευση στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Ντέρμπι τίτλου ήταν το ματς της Τετάρτης με την ΑΕΚ, αλλά οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις τους. Κάπως έτσι, ήρθε η βαριά ήττα (3-0) και ο τίτλος φαίνεται να χάνεται. Στην 2η θέση και τους 71 πόντους οι γηπεδούχοι, περιμένουν στραβοπάτημα της Ένωσης για να ξαναμπούν στο κόλπο. Την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών αναζητά ο Παναθηναϊκός, με τον Τερίμ να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι τιμωρημένοι, Γεντβάι και Ακαϊντίν, καθώς και οι τραυματίες Μπερνάρ, Χουάνκαρ. Παράλληλα, εκτός έμειναν και οι Σένκεφελντ, Αϊτόρ, για  αγωνιστικούς λόγους. Αναλυτικά η αποστολή: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

«Χωρίς να σκεφτόμαστε, ούτε τους τραυματίες, ούτε τους παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν. Με αυτούς που έχουμε στη διάθεση μας και τους οπαδούς μας, μέσα στο γήπεδο μας, θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Φθάνοντας στον Μάιο θα σκεφτούμε πιο αναλυτικά για όλη την ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα επίπεδο που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως πρέπει να λειτουργούμε όλοι μαζί και να σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, θα είναι δύσκολο, αλλά μαζί με τους παίκτες πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχει μια πάρα πολύ απλή έκφραση. Όσο έχεις πιθανότητες, πρέπει να τις “κυνηγήσεις”. Και εμείς αυτό θα κάνουμε. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου και στις ομάδες που έχω προπονήσει να τα παρατάμε. Ξέρουμε πως ο δρόμος δεν είναι εύκολος, πρέπει να κερδίσουμε δύσκολους αγώνες. Αλλά όπως είπα, εμείς δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ και θα το «κυνηγήσουμε» μέχρι το τέλος», τόνισε ο Τούρκος τεχνικός.

Άρης

Πάμε και στον Άρη που την περασμένη αγωνιστική, μπλόκαρε τον Ολυμπιακό. Πρώτος βαθμός μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες για τον Άρη, που θέλει να κάνει την ζημιά και στον Παναθηναϊκό. Δίχως βαθμολογικά κίνητρα στη Λεωφόρο η ομάδα του Άκη Μάντζιου, που βλέπει την αποψινή αναμέτρηση ως μια… πρόβα για τον τελικό του Κυπέλλου. Στα αγωνιστικά, Βερστράτε και Φραν Βέλεθ τέθηκαν νοκ άουτ από τη μάχη με τους «πρασίνους».

  • Δείτε το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;