Κασσελάκης: Ζητάει εξηγήσεις για το ξυλόλιο - Το ερώτημα για το δυστύχημα στα Τέμπη
Σε νέα ανάρτησή του στο X, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ζητάει εξηγήσεις για το ξυλόλιο και αν το μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μέσα από ανάρτησή του στο Χ, ζητάει να μάθει εάν μετέφερε ξυλόλιο το εμπορικό τρένο που ενεπλάκη στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο κ. Κασσελάκης απευθύνει το σχετικό ερώτημα, ζητώντας επίσπευση των διαδικασιών, ενώ σχετικά με το ξυλόλιο, ρωτά τόσο εάν υπήρχε μεταφορά του από το τρένο, όσο και εάν η ουσία ανιχνεύθηκε στην ευρύτερη περιοχή του δυστυχήματος.

Αναλυτικά, ο Στέφανος Κασσελάκης γράφει στην ανάρτησή του:

«Με βάση το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας ‘Το Βήμα’, ζητώ την επίσπευση όλων των σχετικών ερευνών και τεχνικών διαδικασιών, ώστε να έχουμε άμεσα μία έγκυρη απάντηση:

α. Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού (ξυλόλιο) από την εμπορική αμαξοστοιχία;
β. Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα οικόπεδα όπου μεταφέρθηκαν παράνομα όγκοι χώματος αμέσως μετά το δυστύχημα των Τεμπών;

Ο ελληνικός λαός δε θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια»

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρεται σε νέο δημοσίευμα του «Βήματος» στο οποίο αναφέρεται πως «ανιχνεύθηκε ξυλόλιο σε επτά διαφορετικά σημεία» της περιοχής του δυστυχήματος. Όσον αφορά τον ισχυρισμό πως ξυλόλιο μπορεί να ανιχνευτεί και εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύχθηκαν μετά τη φωτιά που ακολούθησε τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, αυτό δεν καλύπτει κάθε περίπτωση, καθώς τα σημεία ανίχνευσής του βρίσκονται και μακριά από κάθε βαγόνι.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;