Η ξεκαρδιστική ιστορία του Γιώργου Σαββίδη: «Αυτό το πανάκριβο μπουφάν είναι δώρο της WizzAir»
Ξέσπασε σε γέλια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 

 

 

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε σήμερα (15/3) ο Γιώργος Σαββίδης. Ο ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη μεγάλη παραγωγή της ΕΡΤ «Η Παραλία», μίλησε για τη ζωή του και μεταξύ άλλων περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από την απόκτηση του ιδιαίτερα ακριβού μπουφάν που φοράει στη συνέντευξη.

«Εγώ ως παιδί ήμουν εκείνο που δεν κάνει παρέα με κανέναν και είναι λίγο στην άκρη. Ήταν λίγο στην τύχη το πώς θα ταιριάξεις με όλο το κλίμα, άρχισα να το βρίσκω μετά σιγά-σιγά. Εγώ το βρήκα από σπόντα, όταν πήγα 15 χρονών ομαδάρχης σε μία κατασκήνωση. Μετά έγινα πολύ δημοφιλής εκτός σχολείου», εξομολογείται ο Γιώργος Σαββίδης.

«Το ότι δεν έπαιζα ποδόσφαιρο στο Δημοτικό ήταν καθοριστικό. Δεχόμουν πειράγματα, επειδή δεν ήμουν όπως οι άλλοι», τονίζει ο ηθοποιός για τα παιδικά του χρόνια.

«Το συγκεκριμένο μπουφάν το βρήκα το καλοκαίρι στο Λονδίνο, στο Camden Town, είναι Μπαγκλαντεσιανού σχεδιαστή. Το είδα και το ερωτεύτηκα, μπορείς να το φορέσεις και από την ανάποδη. Μου φαινόταν πανάκριβο και έλεγα: δεν μπορώ να δώσω τόσα λεφτά για ένα μπουφάν», περιγράφει στη συνέχεια ο Γιώργος Σαββίδης, όταν του έγινε κομπλιμέντο για το μπουφάν του από τη Τζένη Μελιτά.

«Επειδή όμως επέστρεφα με τη WizzAir, η συγκεκριμένη εταιρεία κάνει καθυστερήσεις, κι αν περάσουν 3μιση ώρες, μπορείς να έχεις επιστροφή χρημάτων. Πήρα πίσω 400 ευρώ και λέω: δεν τα περίμενα αυτά τα λεφτά. Οπότε το παρήγγειλα, γιατί είχα ήδη φύγει από το Λονδίνο», κατέληξε στην ιστορία του ο ηθοποιός, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να ξεσπά σε γέλια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;