Κάρα Ντελεβίν: Στις φλόγες τυλίχθηκε η έπαυλη της, αξίας 7 εκατ. δολαρίων
Χρειάστηκαν 94 πυροσβέστες και περισσότερες από δύο ώρες, για να σβήσουν τις φλόγες

Το σπίτι της Κάρα Ντελεβίν τυλίχθηκε στις φλόγες νωρίς το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου, γεγονός που προκάλεσε μαζική ανταπόκριση των πυροσβεστών και είχε ως αποτέλεσμα ένα άτομο να νοσηλευτεί για εισπνοή καπνού.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες δήλωσε στο ET ότι το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο πριν από τις 4 το πρωί της Παρασκευής και οι φλόγες ήταν τόσο δυνατές, που χρειάστηκαν 94 πυροσβέστες και περισσότερες από δύο ώρες για να τις σβήσουν.

Ο αξιωματικός δημόσιας πληροφόρησης λέει ότι ανακάλυψαν μια «ισχυρή πυρκαγιά» που είχε ξεκινήσει στο πίσω μέρος του ακινήτου και είχε «καταλάβει ένα από τα δωμάτια».

«Όλοι οι ένοικοι έλειπαν από το σπίτι» δήλωσε επίσης.

Η 31χρονη Ντελεβίν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην Αγγλία, καθώς ερμηνεύει τον ρόλο της Sally Bowles στο «Cabaret» στο Playhouse Theater του Λονδίνου. Το μοντέλο δεν έχει σχολιάσει ακόμη το περιστατικό δημοσίως.

Ωστόσο, οι αρχές επισήμαναν ότι δεν υπάρχει «τίποτα που να υποδηλώνει ότι επρόκειτο για εγκληματική δραστηριότητα». Ο εκπρόσωπος του LAPD πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη εμπρησμού ή ποινικής έρευνας αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;