Tzane: Έπεσε από μπαλκόνι 40 μέτρων - Όλες οι νεότερες πληροφορίες για τον τραγικό θάνατό του
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Tzane επιχείρησε να κάνει κάτι παράτολμο, παραπάτησε και έπεσε στο κενό, καθώς το μπαλκόνι δεν είχε προστατευτικά κάγκελα.

 

 

 

 

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως ο γνωστός TikToker Tzane έχασε αιφνιδίως τη ζωή του μετά από δυστύχημα σε χωριό της Ιταλίας. Ο ίδιος φέρεται να έπεσε από μπαλκόνι ύψους 40 μέτρων κατά τη διάρκεια εκδρομής στο εγκαταλελειμμένο χωριό Roghudi Vecchio.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Tzane επιχείρησε να κάνει κάτι παράτολμο, παραπάτησε και έπεσε στο κενό, καθώς το μπαλκόνι δεν είχε προστατευτικά κάγκελα.

Ιταλικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η ανάσυρση της σωρού έγινε με ελικόπτερο, αφού οι δυνάμεις του Στρατού και της Πυροσβεστικής δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν αλλιώς το σημείο επί ώρες και τελικά η έγινε το επόμενο πρωί από αέρος.

«Οι πυροσβέστες, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσκολία ανόδου στην πλαγιά, κάλεσαν το ελικόπτερο Drago VF62 του τμήματος πτήσης Lamezia Terme του σώματος, που διαθέτει το κατάλληλο φορείο για να περισυλλέξει τη σορό που μεταφέρθηκε στο λιμάνι Saline Joniche», γράφουν τοπικά ΜΜΕ.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο επίσης Έλληνας TikToker Χρήστος Κόγιας σε στόρυ του στο Instagram, ο οποίος ήταν επίσης μαζί του στην Ιταλία.

«Δυστυχώς, ο Tzane δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1