Μαίρη Αργυριάδου: «Έχω φτάσει κοντά στον γάμο και άλλαξα ήπειρο»
Η Μαίρη Αργυριάδου μεταξύ άλλων προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την περίοδο που μετακόμισε στην Ταϊλάνδη.

 

Το βράδυ της Τετάρτης (28/2) η Μαίρη Αργυριάδου στο πλατό του «The 2night Show» και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον έρωτα που έζησε με πρώην σύντροφο της για τον οποίο και έφτασε μέχρι την Ταϊλάνδη.

Ειδικότερα, η Μαίρη Αργυριάδου είπε αρχικά:

«Έχω φτάσει κοντά στον γάμο και άλλαξα ήπειρο! Μου έγινε πρόταση γάμου και δεν ήταν η πρώτη φορά, οι σύντροφοι με τους οποίους ήμουν μαζί ήταν σοβαρές σχέσεις. Δεν πήγε αυτή η σχέση. Δεν ήταν η πρόταση με τον κλασικό, παραδοσιακό τρόπο αλλά ήταν “φεύγουμε, θα παντρευτούμε”. Γυρίζουμε πίσω σίγουρα επτά χρόνια στην Ταϊλάνδη! Ήμουν στην Αθήνα, όταν ξεκινούσα εδώ επαγγελματικά, εκείνος ήταν Θεσσαλονικιός που θα δούλευε κάπου στο εξωτερικό και μου λέει «πάμε Ταϊλάνδη;». Απάντησα θετικά, τα παράτησα όλα και πήγα για να ζήσουμε εκεί για ένα διάστημα».

«Άσε πως ένιωσα εκείνη την ώρα γιατί έπρεπε να αφήσω πίσω ένα μεγάλο μου όνειρο γιατί είχα κατέβει μόλις στην Αθήνα και ξεκινούσα στον χώρο. Φυσικά και τον αγάπησα. Τότε που γύρισα το μετάνιωσα αλλά σήμερα, αν σου πω, δεν το μετανιώνω. Ζήσαμε στην Ταϊλάνδη μερικούς μήνες» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;