Θάνος Κιούσης: “Έκανα πρόταση γάμου στην γυναίκα μου ντυμένος ναύαρχος”
«Ντύθηκα Ινδός και πήγα να παραλάβω τα παιδιά από το σχολικό»

 

 

 

 

Ο περφόρμερ και παρουσιαστής Θάνος Κιούσης, βρέθηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ το απόγευμα της Δευτέρας (26/2), όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την γνωριμία με τη σύζυγό του Ιωάννα Γραμματικού, αλλά και τον εντυπωσιακό τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου, ντυμένος ναύαρχος.

«Γνώρισα τη σύζυγό μου σε μια παράσταση πριν πολλά χρόνια. Άδειασε η πίστα και ανέβηκε, τέλειωσε το κομμάτι και γυρνώντας πίσω να συνεννοηθώ με τους μουσικούς τι θα παίξουμε, γυρνάω και την βλέπω μπροστά μου. Το πιο όμορφο στην ιστορία είναι ότι τη βλέπω, κάνω δυο βήματα, της πιάνω το χέρι και εκείνη την ώρα έβγαλαν μια φωτογραφία οι φίλοι της. Έχουμε ακόμη αυτή τη φωτογραφία από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Φαινόταν ότι μου άρεσε, άρχισα να χορεύω, να φλερτάρω, είχε ανέβει μια όμορφη κοπέλα πάνω στη σκηνή. Μου άρεσε πολύ, ήταν μια μαγική στιγμή».

«Αρχίσαμε να βγαίνουμε και μετά από τρία χρόνια που είμασταν μαζί πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε. Εγώ έκανα την πρόταση γάμου, αλλά μαζί το αποφασίσαμε. Τώρα έχουμε δύο αγόρια, έξι και πέντε ετών».

 

 

 

 

Και για την πρόταση γάμου περιγράφει γλαφυρά πως: «πήγα ντυμένος ναύαρχος με πάστες στη γιαγιά της και ζήτησα το χέρι της γυναίκας μου. Η γιαγιά είχε λίγο άννοια τότε και μου είπε “Ήρθες Δημήτρη μου;” και μετά πήγα στην Ιωάννα. Με είδε από το παράθυρο και είπε “τι κάνει πάλι;” και πήγα μέσα, ο σκύλος μας ζούσε, είχε το δαχτυλίδι και γονάτισα και της ζήτησα να παντρευτούμε».

«Ντύθηκα Ινδός και πήγα να παραλάβω τα παιδιά από το σχολικό. Το βλέμμα της Ιωάννας ήταν το καλύτερο. Το κάνω πρώτα για εμένα και όταν πάω και με βλέπουν τα παιδάκια και γελάνε λέω “κοίτα τα γλυκούλια γελάνε κι αυτά”. Έχω πάει καουμπόι, Μεξικανός και έκανα το λάθος και πήγα στο σχολικό και λέω “τι θέλετε να ντυθώ;” και μου είπαν “Έλσα”».

«Θέλω όταν φτάσουν στα 35 και θα είμαι παππούς να λέει ο γιος μου στον γιο του “κοίτα τι έκανε ο παππούς σου και εγώ ντρεπόμουν αλλά πόσο χαίρομαι που έχω μία φωτογραφία μαζί του έτσι”».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;