MasterChef 2024: Θρίλερ με την αποχώρηση - Η μονομαχία κρίθηκε στον πόντο
MasterChef 2024: Η μονομαχία για την αποχώρηση κρίθηκε στον πόντο με τους δύο παίκτες να δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα

Την μάχη για την παραμονή τους στο MasterChef 2024 κλήθηκαν να δώσουν η Βιβή και ο Μπάμπης, το βράδυ της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Ο Γιάννης κατάφερε να κερδίσει την «τελική ευκαιρία» με αποτέλεσμα ανέβει στον εξώστη αφήνοντας κάτω τους δυο συμπαίκτες του. Με τη Βιβή να σχολιάζει με χιούμορ λίγη πριν την “μάχη” στις κουζίνες:

«Ο γίγαντας με το μίνιον θα παλέψουν και θα δούμε ποιος θα κερδίσει»

Σε αυτήν, λοιπόν, την αναμέτρηση στο MasterChef 2024, οι δυο παίκτες έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να παρουσιάσουν ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής με πλήθος λεπτομερειών στους τρεις κριτές του διαγωνισμού και στην καλεσμένη τους, Κωνσταντίνα Κασπαρίδου.

Για έναν, όμως, το ταξίδι στο μαγειρικό όνειρο θα λάμβανε τέλος και θα έπρεπε να εγκαταλείψει για πάντα την ποδιά του. Έτσι, τόσο η Βιβή όσο και ο Μπάμπης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι δύο παίκτες του MasterChef 2024 τα πήγαν περίφημα στα αποτελέσματα τους, σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών, με αποτέλεσμα να κριθεί η αποχώρηση στις λεπτομέρειες.

Η Βιβή κατάφερε να αποσπάσει φουλ του 7 από τους κριτές για να έρθει η σειρά του συμπαίκτη της, Μπάμπη ώστε να μάθει τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και ο εξώστης ποιος θα ήταν ο παίκτης που θα αποχωρούσε από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Ο Μπάμπης απέσπασε μόλις δύο βαθμούς λιγότερους από την αντίπαλο του με αποτέλεσμα να βγάλει την μαύρη του ποδιά και να κλείσει την πόρτα πίσω του MasterChef 2024. Ο ίδιος παραδέχθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής:

«Να πω την αλήθεια, βγάζοντας την ποδιά, ψιλοστεναχωρήθηκα. Βασικά ήταν μια δοκιμασία των ορίων μου. Ήθελα να δω που μπορώ να σταθώ στον κόσμο του fine dining και του γκουρμέ αλλά τελικά δεν μπορώ να σταθώ» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;