Χρήστος Σπανός: «Ο έρωτας κρατάει λίγο - Τη σύζυγό μου τη θαυμάζω ακόμα»
«Δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν από τη σύζυγό μου»

Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/2) ο Χρήστος Σπανός παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της «Ελένης». Ο αγαπημένος ηθοποιός μετά από 22 χρόνια γάμου δηλώνει ακόμα ερωτευμένος με τη σύζυγό του και περιγράφει πώς ερωτεύτηκε τη σύζυγό του.

«Ο έρωτας με τη Μελίνα ήταν κεραυνοβόλος. Δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν από εκείνη. Στην αρχή της έγραφα ραβασάκια και της τα έβαζα στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου της. Τη σύζυγό μου τη θαυμάζω ακόμα. Είναι σημαντικό να θαυμάζεις τον άνθρωπο σου. Όταν φύγει ο θαυμασμός έχουν φύγει πολλά» είπε αναφερόμενος στη σύζυγό του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την απόφασή του να γίνει πατέρας σε ηλικία 28 χρόνων και την σχέση που έχει σήμερα με την κόρη του.

«Ο έρωτας κρατάει λίγο. Το πρώτο καρδιοχτύπι δεν κρατάει καιρό. Έρχονται μετά συναισθήματα τα οποία είναι πιο δυνατά. Αποφασίσαμε νωρίς με την Μελίνα ότι θέλουμε να κάνουμε παιδί. Της είχα πει ότι δεν νομίζω να ερωτευτώ ξανά. Στην αρχή δεν σκεφτήκαμε τον γάμο αλλά τον κάναμε για λόγους πρακτικούς. Έγινα πατέρας 28 χρόνων. Ένιωθα πολύ έτοιμος. Αν με ρωτήσεις τώρα, θα σου έλεγα πώς το έκανα;» δήλωσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για την κόρη του Μαρίνα, η οποία ασχολείται με τη μουσική.

«Η κόρη μου, Μαρίνα, ξεκίνησε να τραγουδά στην Αεροπαγίτου. Όταν πήρε επαγγελματική μορφή, μου ζήτησε να συνεργαστούμε. Κάνω την καλλιτεχνική επιμέλεια των live της» είπε αρχικά αναφερόμενος στην κόρη του και πρόσθεσε:

«Στην αρχή μπερδευόντουσαν οι ρόλοι. Με τον καιρό καταλάβαινε ότι είναι άλλο ο ρόλος του μπαμπά και άλλος του συνεργάτη. Τίποτα δε με κάνει πιο χαρούμενο από τη γυναίκα μου και την κόρη μου».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;