Survivor 2024: Νέες προσθήκες & η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση
Νέοι παίκτες "εισέβαλαν" στο Survivor 2024 - Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση παίκτης της εβδομάδας αυτής

 

Το βράδυ της Κυριακής (11/2), το νέο επεισόδιο του Survivor 2024 είχε αρκετές εκπλήξεις για τους παίκτες και ένα δύσκολο αγώνισμα. Τέσσερις νέοι παίκτες “εισέβαλαν” στο παιχνίδι για να αλλάξουν τις ισορροπίες και έφεραν αρκετές και ποικίλες αντιδράσεις.

Διάσημοι και Μαχητές συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό. Οι δύο ομάδες ήταν ανανεωμένες με την Έλενα Αμανατίδου, τον Θοδωρή Τουρκογέωργο και τον Κωνσταντίνο Βουγιουκαλάκη να είναι στην ομάδα των Μαχητών και τον Τζέιμς Καφετζή και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή στην ομάδα των Διάσημων.

Η συγκεκριμένη ανανέωση, ωστόσο, φαίνεται να ευνόησε τουλάχιστον για το ξεκίνημα την μπλε ομάδα. Όμως, η κόκκινη ομάδα κατόρθωσε να πάρει τη νίκη στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας.

Έτσι, οι Μαχητές είχαν τον ρόλο του απλού παρατηρητή σε αυτό το νέο συμβούλιο του Survivor 2024. Οι Διάσημοι, όμως, που γνώρισαν την ήττα τους στο πρώτο σημαντικό αγώνισμα της νέας εβδομάδας, θα έπρεπε να ψηφίσουν τον πιο αδύναμο κρίκο της ομάδας προκειμένου να αναδείξουν και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μετά τις πρώτες ενστάσεις και αιχμές για τους παλιούς… νέους Τζέιμς και Σταυρούλα, η κόκκινη ομάδα προχώρησε κανονικά στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Ο Γιώργος Λιανός διάβασε, στη συνέχεια, μία μία τις ψήφους των Κόκκινων.

Όπως ήταν αναμενόμενο για τους περισσότερους, σε συνέχεια των έντονων στιγμών που διαδραματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα με την ίδια πρωταγωνίστρια, η πρώτη προς αποχώρηση στο Survivor 2024 για αυτή την εβδομάδα είναι η Ζωή Ασουμανάκη.

Να σημειώσουμε κάπου εδώ πως ορισμένα μέλη των Κόκκινων αναγνώρισαν την άνοδο της συμπαίκτριας στα αθλήματα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει την υποψηφιότητά της.

 

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, η παίκτρια του Survivor 2024 δήλωσε:

«Για να πω την αλήθεια το περίμενα. Στην αρχή, με το που ήρθα, δεν έδειξα και ένα τόσο καλό αγωνιστικό επίπεδο. Βέβαια στη συνέχεια άλλαξε αυτό. Θεωρώ ότι κατάφερα και βρήκα τα πατήματα μου, έφερα κάποιες νίκες στην ομάδα μου και όσο περνάει ο καιρός θεωρώ πως το βρίσκω και περισσότερο. Προς το παρόν όμως πιστεύω ότι είμαι από τις αδύναμες παίκτριες αυτής της ομάδας» 

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

21-05-2024

Καλαμαρια

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;