Κώστας Κόκλας: «Δεν έχω κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, αλλά είμαι υπέρ»
«Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία - Μου αρέσει που μεγαλώνω»

 

Το πρωί της Πέμπτης (8/2) ο Κώστας Κόκλαςο οποίος αυτή την τηλεοπτική σεζόν παίζει στην κωμική σειρά του Star «Στα Σύνορα», μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star».

«Περνάω πάρα πολύ καλά στα γυρίσματα. Είναι ένα team που ξέρει πάρα πολύ καλά τη δουλειά. Περνάμε συγκλονιστικά, είμαστε ωραία παρέα. Μετά την καραντίνα “έπεσε” η κωμωδία και οι τηλεθεατές στράφηκαν στα πιο σοβαρά θέματα. Στην κωμωδία υπήρχε μια αμηχανία για λίγο καιρό λόγω του political correct, αλλά το χιούμορ εξαλείφει τα πάντα», είπε αρχικά στο Breakfast@star.

Στη συνέχεια ο δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε και τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα λέγοντας:

«Μεγάλη προσωπικότητα ο Γιώργος Νταλάρας. Καλό είναι να έχουμε κατανόηση. Δε νομίζω ότι έχει κάτι με τους δημοσιογράφους, ούτε οι δημοσιογράφοι με εκείνον. Ίσως είχε τα νεύρα του ή ίσως οι δημοσιογράφοι να πιέστηκαν παραπάνω από το κανάλι τους για να πάρουν μια πληροφορία. Αφού υπάρχει η τηλεόραση και ζούμε με αυτή και από αυτή είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε ο ένας τον άλλον».

Στη συνέχεια ο Κώστας Κόκλας μίλησε για τον γιο του, ο οποίος αγαπάει το θέατρο και έχει πάει να δει όλες τις παραστάσεις του μπαμπά του, ενώ έχει παρακολουθήσει και τα «Εγκλήματα».

Το 2016 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον ηθοποιό, αφού πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του.

«Το πρόβλημα υγείας που πέρασε με ζόρισε, αλλά δε με άλλαξε καθόλου. Είμαι ο ίδιος. Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία. Μου αρέσει που μεγαλώνω κι έτσι όπως μεγαλώνω. Είμαι 57 ετών. Δεν έχω κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, αλλά είμαι υπέρ» είπε ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;