Τζένα Ορτέγκα: Η ερωτική σκηνή με τον 52χρονο Μάρτιν Φρίμαν που ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων
Μια σεξουαλική άκρως ακατάλληλη σκηνή μεταξύ της Τζένα Ορτέγκα και του Μάρτιν Φρίμαν στη νέα ταινία «Miller's Girl» χαρακτηρίστηκε «αηδιαστική» από τους θεατές.

Μια σεξουαλική άκρως ακατάλληλη σκηνή μεταξύ της Τζένα Ορτέγκα και του Μάρτιν Φρίμαν στη νέα ταινία «Miller’s Girl» χαρακτηρίστηκε «αηδιαστική» από τους θεατές, που σοκαρίστηκαν από την ηλικιακή διαφορά των 31 ετών ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Η 21χρονη πρωταγωνίστρια του «Wednesday» υποδύεται τη 18χρονη μαθήτρια Κάιρο Σουίτ στη μαύρη δραματική κωμωδία, ενώ ο 52χρονος σταρ του «Sherlock» αναλαμβάνει τον ρόλο του δασκάλου της, Τζόναθαν Μίλερ.

Η ταινία βλέπει τους δύο να μπλέκονται σε μια πολύ περίπλοκη και ακατάλληλη σχέση, με την Κάιρο να επιλέγει να γράψει μια σεξουαλική ιστορία, αφού της δόθηκε μια εργασία δημιουργικής γραφής από τον Τζόναθαν.

Οι ερωτικές σκηνές από αυτή την ιστορία παίζονται στη συνέχεια στην οθόνη από τους δύο ηθοποιούς, κάτι που προκάλεσε αναστάτωση στους θεατές για το «άβολο» ηλικιακό χάσμα.

Καταφεύγοντας στο Twitter, ορισμένοι από τους θεατές έγραψαν: «Νομίζω ότι επιτέλους κουράστηκα να βλέπω αυτές τις ταινίες με το χάσμα ηλικίας. Είναι όλες αηδιαστικές και τις έχω βαρεθεί. Ούτε η Τζένα Ορτέγκα, ούτε ο Μάρτιν Φρίμαν δεν θα μπορούσε να σώσει αυτή την ταινία για μένα». Ένας άλλος έγραψε απλώς: «Νιώθω άβολα».

«Αυτό το κλιπ με τον Μάρτιν Φρίμαν και την Τζένα Ορτέγκα είναι ίσως το χειρότερο πράγμα που έχω δει» είπε ένας λογαριασμός και ένας άλλος σχολίασε: «Όταν ο Μάρτιν Φρίμαν ήταν στα 40 του, η Τζένα Ορτέγκα ήταν 10 ετών».

Ωστόσο, υπήρξαν κάποιοι που έσπευσαν να υπερασπιστούν την ταινία, την οποία σκηνοθέτησε και έγραψε η πρωτοεμφανιζόμενη στο Χόλιγουντ Τζέιντ Χάλεϊ Μπάρτλετ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
69'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
69'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
4'
55 - 44
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;