Χρύσα Παπά: «Με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη πήραμε βραβείο για μία ερωτική σκηνή»
Χρύσα Παπά: «Επειδή είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε να ορίσουμε τα μέρη του σώματός μας, το φιλί είναι το λιγότερο»

Για την εμπειρία της ως καθηγήτρια σε ιδιωτικό σχολείο, τις γυμνές σκηνές αλλά και μια σκηνή στα Μυστικά της Εδέμ που πήρε βραβείο, μίλησε η Χρύσα Παπά στην Αθηναΐδα Νέγκα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι μια ερωτική της σκηνή, στη σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ», με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, είχε βραβευτεί. Πάντως, η Χρύσα Παπά δεν έκρυψε ότι δεν προτιμάει να υπάρχουν γυμνά πλάνα ή έντονες ερωτικές σκηνές στις δουλειές που κάνει και γι’ αυτό φροντίζει να θέτει τα όριά της.

«Από κάποια χρόνια και μετά η ερωτική σκηνή είναι σαν να πίνεις καφέ. Ο Νίκος Γαλανός είναι κύριος και με πολύ σεβασμό, δεν είναι δεδομένο. Δεν φιλάμε κανονικά σε αυτή τη δουλειά. Είναι “κούφιο” το φιλί.

Επειδή είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε να ορίσουμε τα μέρη του σώματός μας, το φιλί είναι το λιγότερο. Όλη η αίσθηση, το πώς μετακινείται ένα σώμα πάνω σου είναι το σημαντικό και πώς περνάς τα όρια του ρόλου.

Έχω κάνει παθιασμένες σκηνές. Είχαμε κάνει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στα Μυστικά της Εδέμ μια hardcore ερωτική σκηνή και τότε το Mega έκανε κάτι βραβεύσεις τηλεοπτικές και μας είχαν δώσει βραβείο.

Εγώ επειδή ντρέπομαι κάνουμε διάφορες πατέντες να μην είμαι γυμνή. Θα προτιμούσα να μην κάνω γυμνό. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν και χωρίς να είναι γυμνά», είπε σχετικά η Χρύσα Παπά.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;