MasterChef 2024: Ανατροπές και μεγάλες αλλαγές στο ριάλιτι μαγειρικής
Τι αλλάζει στο MasterChef 2024 - Πώς χωρίστηκαν οι δύο ομάδες;

Οι 24 παίκτες του Masterchef 2024 έλαβαν τις θέσεις τους στην κουζίνα και διεκδικούν τον μεγάλο τίτλο και το έπαθλο του ριάλιτι μαγειρικής. Ωστόσο, όταν έφτασε η ώρα για τις μαγειρικές μονομαχίες, φάνηκε πως τίποτα δεν θα είναι πλέον ίδιο…

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής του STAR -όπως και προηγούμενοι- κρύβει εκπλήξεις και νέες προκλήσεις για τους διαγωνιζόμενους. Αρχικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε πως ούτε φέτος θα υπάρχουν επιστροφές με τους παίκτες να πρέπει να επιστρατεύσουν όλες τους δυνάμεις και να μην επαναπαυθούν καθόλου.

Την μεγαλύτερη αλλαγή, ωστόσο, ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλους. Ο γνωστός σεφ ανακοίνωσε ότι η λέξη κλειδί στο MasterChef 2024 θα είναι οι μονομαχίες.

Στη συνέχεια, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο μπριγάδες -δηλαδή σε δύο ομάδες- όπου οι αρχηγοί θα είναι μέχρι τέλους οι ίδιοι. Σε περίπτωση που θέλουν να αλλάξουν αρχηγό, θα πρέπει να έχουν επιλέξει οι ίδιοι να σταματήσουν από τα καθήκοντά τους, οπότε εκεί θα τους αντικαταστήσει άλλος συμπαίκτης της ομάδας τους.

Οι μπριγάδες του MasterChef 2024 μοιράστηκαν σε μπορντό και γκρι χρώμα με το πρώτο να το παίρνει η Χριστίνα και το δεύτερο ο Λευτέρης.

Οι αντίπαλοι της μπορντό μπριγάδας: Άνχελ – Σταμάτης, Μάριος- Χρήστος, Παναγιώτης – Νικόλας, Χριστίνα – Κώστας, Σοφοκλής – Λευτέρης, Χρήστος – Μπάμπης.

Οι αντίπαλοι της γκρι μπριγάδας: Γιάννης – Ηλίας, Θάνος – Γεωργία, Νίκος – Αλέξανδρος, Χρήστος – Βιβή, Ρένα – Ζωή, Τάνια – Γιάννης.

 

Έπειτα, οι κριτές ζήτησαν από τους παίκτες του MasterChef 2024 να σηκώσουν τα κουτιά ώστε να δουν τι κρύβει το πρώτο Mystery Box. Ο χρόνος που θα έχουν στη διάθεσή τους για να βγάλουν ένα νόστιμο πιάτο είναι 60 λεπτά!

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;