Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα κάνει ένα τραγικό λάθος
«Η Γη της Ελιάς» που προβάλλεται στο MEGA για τρίτη χρονιά συνεχίζεται με συγκλονιστικές εξελίξεις.

«Η Γη της Ελιάς» που προβάλλεται στο MEGA για τρίτη χρονιά συνεχίζεται με συγκλονιστικές εξελίξεις. Σήμερα, Τρίτη (30/1) θα δούμε ακόμη ένα επεισόδιο.

Ο Λυκούργος θέλει να εκφράσει την αγάπη του στη Χάιδω και της κάνει μία εξομολόγηση καρδιάς μαζί με ένα πολύ όμορφο δώρο. Ο Στάθης πηγαίνει με την Αριάδνη στο κάλεσμα της Βασιλικής και οι δύο αδελφές περνούν χρόνο μαζί.

Ο Βαγιάκος βλέπει τη Δήμητρα να βγαίνει από το σπίτι του Κουράκου μεταμφιεσμένη και νομίζει ότι είναι κάποια άλλη. Έτσι, αρχίζει να διαδίδει ότι ο Κουράκος έχει ερωμένη. Ο Φίλιππος ζητάει συγγνώμη από την Αρετή, η οποία όχι μόνο δεν τη δέχεται, αλλά τον βρίζει αισχρά δίχως προηγούμενο.

Ο Λυκούργος ενημερώνει την Ασπασία για την οικονομική πρόταση του Δημοσθένη προτρέποντάς την να προχωρήσουν σε συμβιβασμό. Ο Χρήστος και η Αριάδνη παραδέχονται ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον και το παράνομο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Η Δήμητρα μπαίνει στο σπίτι που παρακολουθεί και κάνει ένα τραγικό λάθος: αφήνει πίσω ένα στοιχείο που μπορεί να την εκθέσει ανεπανόρθωτα…

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;