Το Ναυάγιο: Η Λίνα ζητάει δεύτερη ευκαιρία από τον Μάκη
Το Ναυάγιο: Το βράδυ της Τρίτης (23/1) θα παρακολουθήσουμε τη συγκλονιστική συνέχεια της σειράς του Mega.

Μία από τις νέες ελληνικές σειρές που προβάλλονται κατά τη διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και έχουν μεγάλη επιτυχία είναι «Το Ναυάγιο». Στη σειρά βλέπουμε το πλοίο «Φοίνιξ» που βυθίζεται και δεκάδες άνθρωποι παλεύουν για τη ζωή τους στα σκοτεινά νερά του Αιγαίου. Το βράδυ της Τρίτης (23/1) θα παρακολουθήσουμε τη συγκλονιστική συνέχεια της σειράς του Mega.

Η Λίνα ζητάει μία ευκαιρία από τον Μάκη αλλά εκείνος αρνείται να την ακούσει. Ο Μάριος καταφθάνει στο σπίτι της Στέλλας χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει εκεί.

Ο Στέφανος μεσολαβεί για να τα βρουν ο Μάκης με τη Λίνα, αλλά ο Μάκης αρνείται να τους ακούσει και δίνει τέλος στη σχέση του με τη Λίνα. Η Ειρήνη πείθεται από τον Τρύφωνα να ξαναφτιάξει το εργαστήριο με τα αρώματα. Η απόφασή της θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Ιπποκράτη. Ο Δημήτρης, μετά τη συνάντησή του με τον Παντελίδη, ζητά κάτι παράξενο από τη Λίνα, ενώ ο δαιμόνιος δικηγόρος φροντίζει να εκβιάσει και τον Ιπποκράτη για να φιμώσει την Ειρήνη. Δεν έχει υπολογίσει, όμως, την αντίδραση του Ιπποκράτη. Ο Βασίλης παλεύει να πλησιάσει τη Στέλλα αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Γιώργης και η Αλίκη έρχονται πιο κοντά. Ο Στελής βρίσκει κάτι που νόμιζε ότι είχε χαθεί για πάντα. Ο Μάριος καταφθάνει στο σπίτι της Στέλλας χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει εκεί.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;