Σταύρος Σβήγκος: «Δεν ξέρω τι τιμολόγιο ρεύματος να διαλέξω»
Σταύρος Σβήγκος: «Δεν ήμουν προετοιμασμένος να γίνω πατέρας»

Ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του αλλά και στο γεγονός ότι το επάγγελμά του δεν είναι σταθερό.

«Μπορεί μια σειρά να κρατήσει έναν χρόνο. Δεν σκέφτομαι ποτέ ότι έχω λύσει το επαγγελματικό μου. Νομίζω κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια στην χώρα που ζούμε και στην Ευρώπη, ή σε άλλες χώρες μπορεί. Δεν είμαστε στην Γαλλία που αν μείνω άνεργος σαν ηθοποιός, θα μου πληρώνει το κράτος τον υπόλοιπο χρόνο το συμβόλαιο που είχα πέρυσι μέχρι να βρω δουλειά. Εγώ θα πάμε στον ΟΑΕΔ, θα πάρουμε 380 ευρώ, 420 ευρώ;», είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

 

 

 

 

 

 

«Τα λεφτά αυτά είναι ίσως ένα κομμάτι της ΔΕΗ, που δεν ξέρω τι τιμολόγιο να διαλέξω. Βρίσκομαι συνέχεια σε οικονομική δυνότητα. Πολλές φορές έχω πει θα φαω μόνο μακαρόνια. Ειδικά σε κάποιες δουλειές που μπορεί να ερχόντουσαν κάποια χρήματα και να έλεγα “α”, αλλά δεν είχα συνηθίσει ότι είναι για έξι μήνες και μετά θα μείνεις άνεργος για άλλους έξι. Με ένα πακέτο μακαρόνια ήμουν ίσως την περασμένη εβδομάδα. Γιατί όλοι έχουμε οικονομικές δυσκολίες…», τόνισε ο Σταύρος Σβήγκος.

Σταύρος Σβήγκος: «Δεν ήμουν προετοιμασμένος να γίνω πατέρας»

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε ακόμη για τον γιο του και τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς.

«Δεν ήμουν προετοιμασμένος να γίνω πατέρας. Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πρόγραμμα στη ζωή τους. Το πρώτο συναίσθημα όταν έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς ήταν κάτι καινούργιο, δε ξέρω, είναι…. είναι κάτι το καινούργιο που λες “δε ξέρω, ας μείνω εδώ να δω τι έρχεται”. Αυτό… Γενικότερα θαυμάζω τους ανθρώπους που βάζουν πρόγραμμα και στη ζωή και στις δουλειές τους» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Αν κάνουμε παρέα και με ρωτήσεις τι έχω να κάνω αύριο, θα σου πω “ποιος ξέρει”. Ούτε για το μέλλον σκέφτομαι κάτι. Το παιδί ήρθε και είπα “πάμε και βλέπουμε”, και τώρα έτσι είμαι με τον μικρό. Ό,τι έρχεται το αντιμετωπίζουμε παρέα, τα δυο μας και προχωράμε. Μπορεί να τον πάρω μαζί μου στη δουλειά. Έχω βοήθεια για τις ώρες που μπορεί να μην μπορώ να τον πάρω εγώ από το σχολικό. Επιδιώκω να είμαστε πολλές ώρες μαζί», πρόσθεσε ακόμη ο Σταύρος Σβήγκος.

«Τις εβδομάδες που δεν έχω εγώ τον γιο μου, εντάξει, ωραία είναι. Μου λείπει και ταυτόχρονα βρίσκω χρόνο για μένα και για να κάνω πράγματα που δε μπορώ να κάνω όταν είμαστε μαζί. Δε διάβασα πολλά βιβλία ψυχολογίας για όλο αυτό. Με τον ψυχολόγο μου έκανα κάποιες συζητήσεις. Είναι και αυτό ένα δικό σου θέμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, ειδικά στις ανθρώπινες σχέσεις, οποιασδήποτε μορφής, είναι το εγώ  μας. Αν δε το πετάξουμε από μέσα μας δε θα πετύχουμε ποτέ μια ειλικρινή και υγιή σχέση. Προσπαθώ κι εγώ», τόνισε.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;