MasterChef 2024: Η ιστορία του διαγωνιζόμενου που πάσχει από μεσογειακή αναιμία
Η ιστορία του διαγωνιζόμενου του MasterChef 2024 που πάσχει από μεσογειακή αναιμία - «Κάποιες δεσμεύσεις που δεν με αφήνουν να κυνηγήσω το όνειρό μου και σε άλλες χώρες γιατί έχω ανάγκη το νοσοκομείο της Ελλάδας, της Αθήνας»

Το MasterChef 2024 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (15/1) και ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που πέρασαν από τις audition ξεχώρισε η ιστορία του Μάριου Αμπέλα.

Τα πρώτα λόγια του διαγωνιζώμενου που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής του STAR ήταν τα εξής:

«Πάσχω από μεσογειακή αναιμία. Έχω κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου» 

Ο Μάριος Αμπέλας, όσο μαγείρευε για να διεκδικήσει τη θέση του στην επόμενη φάση του MasterChef 2024, ανέφερε:

«Κάποιες δεσμεύσεις που δεν με αφήνουν να κυνηγήσω το όνειρό μου και σε άλλες χώρες γιατί έχω ανάγκη το νοσοκομείο της Ελλάδας, της Αθήνας. Όχι ότι έξω δεν γίνεται, απλά μου είναι δύσκολο να το βρω αυτό. Είπε ο γιατρός στη μητέρα μου πάρε το παιδί σου και φύγε Αθήνα χθες. Η μάνα μου αυτό έκανε και είμαι πλέον στην Αθήνα»

Ο διαγωνιζόμενος κατέληξε για την ασθένειά του:

«Η μάνα μου μπορώ να πω ό,τι ήταν και μπαμπάς και μαμά. Εκείνη μου δίδαξε να μην παρατώ τίποτα και ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Δύο φορές τον μήνα θα πρέπει να μεταγγίζομαι στο Παίδων και κάθε βράδυ βάζω στο πόδι μου μία 10ωρη έκχυση φαρμάκου που αποβάλλω τον σίδηρο. Είναι μία ασθένεια με την οποία μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου και να ζω με αυτό. Ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και να μην το αφήσω να με νικήσει. Από μικρή ηλικία έχω μάθει να μάχομαι» 

Για την ιστορία, ο Μάριος πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef 2024.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;