Γιώργος Ασημακόπουλος: Η αποκάλυψη για το Survivor 2024 -  «Οι Διάσημοι δεν κοιμούνται στην καλύβα»
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor 2024 και πέρασε σε μία αποκάλυψη.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «Happy Day» το πρωί της Τρίτης (16/1). Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μετά και την υποψηφιότητα του Αλέξη Παππά. Ο ίδιος προχώρησε, μάλιστα, σε μία μεγάλη αποκάλυψη, επικαλούμενος προσωπικές του έγκυρες πηγές μέσα από το παιχνίδι.

Αρχικά, ο πρώην παίκτης του Survivor είπε:

«To Survivor φέτος θα μπορούσε να είναι και καλύτερο. Βλέπω ότι οι Μαχητές είναι λίγο άοσμοι, δεν έχουν αυτή τη λάμψη. Οι Διάσημοι έχουν ένα τουπέ, ειδικά η Ασημίνα έχει μεγάλο τουπέ»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επισήμανε ακόμα πως:

«Ο Παππάς είναι πιο νορμάλ φέτος, δεν κάνει τόση ίντριγκα. Η Ασημίνα, εάν αλλάξουν οι κανόνες και ξαναψηφίζει ο κόσμος, θα τα βρει δύσκολα»

Στη συνέχεια, ο ίδιος παραδέχθηκε:

«Δέχθηκα κάποια τηλέφωνα για να ξαναμπώ στο Survivor αλλά δεν ήμουν σε φάση ούτε σωματικά, ούτε ψυχικά. Τα ποσά που ακούγονται ισχύουν, είναι πολλά τα λεφτά»

Λίγο πριν το τέλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψε:

«Σας έχω ένα πολύ καλό ρεπορτάζ από έγκυρες πηγές. Οι Διάσημοι τα βράδια δεν κοιμούνται στην καλύβα αλλά στο σπίτι των ρεπόρτερ των βραδινών. Φεύγει δηλαδή το βραδινό crew και έρχεται το πρωινό. Εκεί έχει σκεπή κανονικά. Βλέπω ότι εμάς αυτά δεν μας τα έκαναν. Θα ήθελα να ήμουν εκεί αλλά μετά σκέφτομαι την καλύβα, τη βρωμιά»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;