Γιάννης Πουλόπουλος: «Αποδέχτηκα την πρόταση γάμου που μου έκανε ο σύντροφός μου και το καλοκαίρι θα παντρευτούμε στη Μύκονο»
Ο Γιάννης Πουλόπουλος για την αντιπαράθεση που είχε στον αέρα με τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος θα παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ένταση που είχε τηλεοπτικά, με τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, στη «Super Κατερίνα» του Alpha, ενώ αποκάλυψε πως και ο ίδιος ετοιμάζεται να παντρευτεί το καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο καθένας μπορεί να κρίνει αν το θεωρεί σωστό ή λάθος. Θλίψη εγώ δεν έχω σίγουρα ούτε μίσος, γιατί και αυτό ακούστηκε. Τώρα, αν κάνω προπαγάνδα ή όχι, δηλαδή πραγματικά, αν έχω προσφέρει έστω και ένα μικρό λιθαράκι στο να περάσει το νομοσχέδιο και ο κ. Μητσοτάκης να το φέρει στη βουλή, είμαι πολύ περήφανος και μαγκιά μου»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε στη συνέχεια:

«Δεν στεναχωρήθηκα, δεν με αγγίζουν αυτά τα πράγματα. Το να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, πραγματικά δεν με αφορά. Ίσα ίσα που προτιμώ κάποιον που θα μου τα πει μέσα στη μούρη μου παρά κάποιον ο οποίος θα τα πει πίσω από την πλάτη μου. Έχω αποφασίσει φέτος ό,τι κι αν ακούω, ακόμα και αν αυτό με ενοχλεί ή με στενοχωρεί ή με θλίβει, να διατηρώ την ψυχραιμία μου»

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Πουλόπουλος συμπλήρωσε ακόμα:

«Μπορώ να πω ότι ήδη έχω αποδεχθεί μία πρόταση για να προχωρήσουμε σε πολιτικό γάμο και κατά το καλοκαίρι θέλουμε πάρα πολύ να παντρευτούμε στη Μύκονο. Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου με φίλους, όπως το είχα κάνει στο παρελθόν με το πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;