Ελίζαμπεθ Ελέτσι για ταξίδι του μέλιτος: «Πλήρωσε ο Νεκτάριος - Μού το έκανε έκπληξη»
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο σύζυγός της, Νεκτάριος Λεμονίδης, βρίσκονται για ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο σύζυγός της Νεκτάριος Λεμονίδης μίλησαν το πρωί της Τρίτης (9/1) μέσω Skype από το εξωτικό Μπαλί στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Το νεόνυμφο ζευγάρι απολαμβάνει το ταξίδι του μέλιτος στην Ινδονησία και μίλησαν για το πώς περνούν στις διακοπές τους.

«Περνάμε εξαιρετικά, έχει 32 βαθμούς και είμαστε όλη μέρα με το μαγιό μας. Το Νεκτάριο τον έχω αδυνατίσει, γιατί τρώμε σωστά και υγιεινά. Είμαστε εδώ από την Παρασκευή, είναι 15 ώρες ταξίδι. Μας έκαναν έκπληξη στο ξενοδοχείο, γιατί είχαμε πει ότι ερχόμαστε για honeymoon», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και πρόσθεσε:

«Πλήρωσε ο Νεκτάριος, όλα μια χαρά. Μού το έκανε έκπληξη το ταξίδι εδώ και τρεις βδομάδες. Θα καθίσουμε τρεις μέρες ακόμη»

«Γρηγόρη, κάποιος είπε ότι δεν θα την πάω στο Μπαλί. Τελικά την πήγα», ανέφερε χιουμοριστικά στη συνέχεια ο Νεκτάριος Λεμονίδης από την πλευρά του.

Στη συνέχεια η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε μία περιήγηση στο δωμάτιο και τους χώρους του ξενοδοχείου, δείχνοντας πλάνα με το κινητό της, ενώ ο Νεκτάριος Λεμονίδης αποχαιρέτησε την τηλεοπτική παρέα της Κατερίνας Καινούργιου με μία βουτιά στην ιδιωτική πισίνα του ζευγαριού.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 2 
 1