Βόλος - Παναθηναϊκός Super League: Live Streaming
Δείτε το Βόλος - Παναθηναϊκός Super League σε Live Streaming στις 19:00!

Δοκιμασία στο Πανθεσσαλικό για τον Παναθηναϊκό. Τελευταία υποχρέωση μέσα στο 2023 για τους «πρασίνους», που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Βόλο, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος (19:00).

LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR

20 Δεκ. 2023
Βόλος
FT
0 - 3
Παναθηναϊκός
33'
Bernard
44'
Tonny Vilhena
Nemanja Glavcic
51'
61'
Zeca 
Rubén Pérez
62'
Alexander Jeremejeff
Daniel Mancini
Anastasios Tsokanis 
Dimitrios Metaxas
63'
64'
Alexander Jeremejeff (Fotis Ioannidis)
66'
Willian Arão  (Bernard)
Maximiliano Comba
Milos Deletic
68'
Georgios Mygas
Fotis Kitsos
68'
Christos Sielis
Quentin Cornette
68'
72'
Alexander Jeremejeff (Giannis Kotsiras)
Panagiotis Moraitis
Facundo Bertoglio
74'
74'
László Kleinheisler
Bernard
82'
Tin Jedvaj
Bart Schenkeveld
82'
Enis Çokaj
Tonny Vilhena

Παναθηναϊκός

Δύσκολη η αποψινή αποστολή για τον Παναθηναϊκό, που δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχασε τα αυγά και τα πασχάλια κόντρα στον Ατρόμητο και αναζητά αντίδραση στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο. Μονάχα το τρίποντο ψάχνουν οι «πράσινοι», προκειμένου να μη χάσουν έδαφος στη μάχη της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα. Μετά και την ήττα στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός έπεσε από την πρώτη θέση και βρίσκεται πίσω από τον ΠΑΟΚ, έχοντας για παρέα τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον Ολυμπιακό. Αρκετά τα προβλήματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού. Ο Σέρβο τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χουάνκαρ, Βαγιαννίδη, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.

Βόλος

Στην αντίπερα όχθη, ο Βόλος εμφανίζεται αρκετά ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό και προέρχεται από μεγάλο διπλό στο ΔΑΚ. Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, με το κοντέρ να καταγράφει, πλέον, δύο τρίποντα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος. Ανεβαίνουν σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι και μετά από 14 αναμετρήσεις βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 πόντους. Όσον αφορά στα αγωνιστικά ζητήματα της σημερινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ο Άνχελ Λόπεθ πορεύεται δίχως τους Λούνα, Μπαριέντος, Σιαμπάνη και Παπαδόπουλο. Η αποστολή των γηπεδούχων για τη μάχη με τους «πρασίνους»: Κόστιτς, Καλαμπούκας, Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Καραγιάννης, Μεταξάς, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τάχατος, Μπερτόγλιο, Κόμπα, Ενγκίν, Κορνέ, Γκαρσία, Μωραΐτης, Ντέλετιτς, Κίτσος, Μύγας.

  • Δείτε το ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1