My Style Rocks: «Δεν ξέρει καν τα χρώματα, το κίτρινο το λέει μπεζ»
My Style Rocks: «Δεν βλέπω κάποια πρόταση» - Ένταση μεταξύ Γεωργίας και Διονυσίας

Σε αντιπαράθεση ήρθαν για ακόμη μία φορά η Διονυσία και η Δώρα στο σημερινό (5/12) επεισόδιο του My Style Rocks. Οι δύο παίκτριες, που από την αρχή του παιχνιδιού έχουν εκφράσει την αντιπάθεια η μία για την άλλη, διαφώνησαν για την εμφάνιση της δεύτερης, με την πρώτη να τη βαθμολογεί με 1.

«Δεν βλέπω κάποια πρόταση. Δεν υπάρχει λόγος να πας στην Κηφισιά έτσι, με ένα παιδάκι που δεν ξέρω πώς θα το κυνηγάς με τα τακούνια. Δεν ξέρω για ποιον λόγο ντύθηκες έτσι, είναι δικαίωμά σου όμως», σχολίασε η Διονυσία για τη συμπαίκτριά της στο My Style Rocks.

«Πες μου τι δεν σου αρέσει για να καταλάβω. Έχω βάλει τα χρώματα συνδυασμένα, το κασκόλ. Ήθελα να συνδυάσω μπεζ αποχρώσεις με λίγο κιτρινάκι. Ήταν ένα concept που σκέφτηκα. Δηλαδή έπρεπε να βάλω αθλητικά;», απάντησε η Δώρα.

«Να σου πω κάτι; Αλήθεια… δεν θέλω να πω άλλα. Πάω να μιλήσω, με διακόπτεις. Μπορείς να πας στην Κηφισιά όπως θέλεις. Εμένα δεν μου αρέσεις και σου έβαλα 1», ανταπάντησε η Διονυσία.

«Εγώ τους πρώτους δύο μήνες ερχόμουν εδώ μόνο με ρούχα fast-fashion. Αυτό δεν σημαίνει ότι για να ντυθεί μια γυναίκα καλά πρέπει να φοράει μόνο επώνυμα ρούχα», πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
53'
0 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
53'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΗΜ
44 - 30
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;