O Bloody Hawk live στην Αθήνα στις 29 Ιουνίου
Μετά την μεγάλη συναυλία στο Στάδιο Πανιωνίου Νέας Σμύρνης, στις 24 Ιουνίου 2023, ο Bloody Hawk επιστρέφει στην Αθήνα, το καλοκαίρι του 2024.

Μετά την μεγάλη συναυλία στο Στάδιο Πανιωνίου Νέας Σμύρνης, στις 24 Ιουνίου 2023, ο Bloody Hawk επιστρέφει στην Αθήνα, το καλοκαίρι του 2024.

Διατίθεται περιορισμένη ποσότητα εισιτηρίων των 12€. Μετά την εξάντλησή τους αλλά και στο ταμείο του συναυλιακού χώρου, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15€.

Περισσότερες πληροφορίες στο more.com.

Λίγα λόγια για τον Bloody Hawk

Γεννήθηκε στη Ξάνθη στις 4 Νοεμβρίου του 1995 και ξεκίνησε την καριέρα του το 2012 στην ηλικία των 16 ετών. Η αρχή του έργου του έγινε σε συνεργασία με τους Spave, Epel και Nimbus D με τους οποίους μοιράζεται το κοινό κανάλι Φθείρομαι στο YouTube. Θεωρείται ιδιαίτερος ράπερ του σύγχρονου new-school ελληνικού hip hop και η μουσική του θεματολογία αφόρα τις κοινωνικές ανισότητες, την οικονομική κρίση, την λύπη, τον ρομαντισμό και τον έρωτα. H λυρικότητα, ο ρεαλίσμος , το πάθος, η χαρμολύπη και ο τσαγγανός είναι μερικά από τα κύρια στοιχεία που χαρακτηριζούν τα τραγούδια και την “ταυτότητα” του, το οποίο επέφερε και την επιτυχία του στις νεότερες γενιές.

Στο σύνολο της καριέρας του έχει κυκλοφορήσει 2 mixtapes (Γερακίσιοι Οφθαλμοί, Σύνθετες γραμμές), 2 ομαδικά projects (Γαλάζιοι Κήποι, Shut The Fuked Up), 1 EP (Νηστικός), 6 Albums (LP) (Βαλς, Signore Falco, Κομπλεξικό, 1 ΕΥΡΩ, Τίμημα, Fthina tricks). Επιπλέον έχει δημοσιεύσει ποίκιλα single κομμάτια (πάνω από 20), πολλά εκ των οποίων έχουν καταφέρει επίσης μεγάλη αποδοχή και επιτυχία της ευρείας ελληνικής χιπ-χοπ σκηνής. Εκτός αυτού, έχει λάβει επίσης μέρος σε πολλά κομμάτια άλλων καλλιτεχνών (ΠαιΦαν, Trouf, Dani Gambino, Toquel, Immune, Vlospa, Buzz).

Ο Bloody δημοσιεύε στίχους και samples στο Youtube κανάλι “Φθείρομαι” απο το 2012. Οι πρώτες του ολοκληρωμένες δουλειές όπως το “Βαλς” , το EP “Νηστικός” και το “Signore Falco” άφησαν ένα μεγάλο στίγμα για τη συνέχεια της μουσικής καριέρας του. Η απήχηση που έλαβε από τα παραπάνω 3 EP & LP στην underground hip-hop σκηνή, όπως και διάφορα singles που δημοσίευσε την ίδια χρονική περίοδο (2014-2016) συντέλεσαν στο να ακουστεί το όνομα του Bloody Hawk σε πολλά σημεία της Ελλάδας και να αποκτήσει το πρώτο του νεανικό κοινό.

Η αναγνώριση του Bloody Hawk πέρα από την underground σκηνή θα έρθει με την δημιουργία του “Κομπλεξικό” το πρώτο του studio album του, τον Μάιο του 2017, ο οποίος με την δημοσιότητα που θα λάβει ια καθιερώσει τον Bloody στην ευρύτερη ελληνική ραπ σκηνή. Το Κομπλεξικό αυτή τη στιγμή έχει παραπάνω από 55 εκατομμύρια αναπαραγωγές σε όλες τις πλατφόρμες και αποτελεί ένα από τα κλασικά πλέον άλμπουμ της ελληνικής hip-hop ιστορίας. Τραγούδια του δίσκου όπως “Ανάγκη να σε δω”, “Κομπλεξικό” και “Δαχτυλίδι” είναι πανελλήνια γνωστά.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 θα κυκλοφορήσει το επόμενο του άλμπουμ με όνομα “1 ΕΥΡΏ” και θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία στα ελληνικά charts, καθιερώνοντας τον Bloody Hawk ως έναν από τους εμβληματικούς καλλιτέχνες του νεανικού χώρου και την πανελλήνια αναγνώριση για τις λυρικές και μουσικές ικανότητες του. O δίσκος σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες έχει συγκεντρώσει παραπάνω από 42 εκατομμύρια αναπαραγωγές αφήνοντας έτσι το στίγμα του στην ιστορία του νέου ελληνικού hip-hop. Κομμάτια του δίσκου όπως το “Το εικοσάλεπτο”, “Μη σταματάς” και “Μπαλόνια” έχουν ακροαματικότητα σε ένα ευρύ ηλικιακό κοινό και μεγάλη αγάπη εξίσου.

Το 2021 υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Minos EMI  με την οποία και κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους το άλμπουμ “Τίμημα”, το οποίο επίσης σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τα streams του να ξεπερνάνε τα 22 εκατομμύρια σε όλες τις πλατφόρμες ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα στο κοινό, το κομμάτι του δίσκου “Daewoo 3” αποδεικνύοντας σε ακόμα ένα studio album την ποιητική “πένα” του και την σημαντικότητα του στην χιπ-χοπ σκήνη της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια.

Tον Μάιο του 2023 κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο άλμπουμ του με τίτλο “Φθηνά tricks”, παραγωγής του Mateos Nps, στον οποίο για πρώτη φορά ο Bloody Hawk παρουσιάζει έναν πιο “εξωστρεφή” χαρακτήρα, κάνοντας διάφορες συνεργασίες με άλλους δημοφιλής καλλιτέχνες (Dani Gambino, Immune, Vlospa & Wang) της new-school ελληνικής ραπ σκηνής. Ο δίσκος έχει συγκεντρώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα παραπάνω από 33 εκατομμύρια ακροάσεις.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
FT
2 - 2
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
FT
1 - 2
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1