ΑΕΚ - ΑΡΗΣ Live Streaming
Δείτε το ΑΕΚ - ΑΡΗΣ σε Live Streaming απόψε (04/12) στις 21:00!

Στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι στραμμένη η προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου. Εκεί που η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άρη (21:00) για την 13η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR

04 Δεκ. 2023
ΑΕΚ
FT
1 - 0
Άρης
24'
Vladimír Darida
Domagoj Vida
42'
59'
David Moberg Karlsson
Michalis Panagidis
(Petros Mantalos)Domagoj Vida
59'
63'
Rubén Pardo
Neven Đurasek
Steven Zuber
Ezequiel Ponce
64'
Niclas Eliasson
Nordin Amrabat
64'
Petros Mantalos
Rodolfo Pizarro
65'
Mijat Gacinovic
Zini 
78'
81'
Álvaro Zamora
Magomed Shapi Suleymanov
81'
Jonathan Menéndez
Vladimír Darida

Κρίσιμο το αποψινό παιχνίδι της «Αγιά Σοφιάς» για την ΑΕΚ. Μοναδικός στόχος το τρίποντο για την Ενωση, λίγες μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον για την 5η αγωνιστική του Europa League. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να αφήσει πίσω της το αρνητικό αποτέλεσμα της Πέμπτης, επιστρέφοντας στον δρόμο των επιτυχιών. Την περασμένη αγωνιστική, οι «κιτρινόμαυροι» απέδρασαν από τα Γιάννενα και με νίκη κόντρα στον Άρη, θα πλησιάσουν ξανά στον πόντο τον Παναθηναϊκό και την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Προς το παρόν, βρίσκονται στην 3η θέση της κατάταξης με 27 πόντους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα δεν σταματά να… πονοκεφαλιάζει. Πολλά τα προβλήματα για τον Αργεντινό τεχνικό, που θα στερηθεί των υπηρεσιών των Φαν Βέερτ, Γκαρσία, Γιόνσον, Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλου. Παράλληλα, εκτός για το αποψινό παιχνίδι της Αγιά Σοφιάς με τον Άρη βρίσκεται και ο τιμωρημένος Κάλενς. 

Από την άλλη, ο Άρης κατηφορίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ψυχολογία στα ύψη. Εξαιρετική εμφάνιση από τους «κιτρίνους», που την περασμένη αγωνιστική έριξαν στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό. Στην 5η θέση και τους 20 πόντους ο Άρης, ψάχνει άλλο ένα μεγάλο αποτέλεσμα την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε κάποια επιστροφή για τους «κίτρινους», με τον Έλληνα τεχνικό να μην υπολογίζει ούτε στους Φεράρι, Ματαρίτα, Ρουπ, Βέλεθ, Πάβισιτς, Σγούρο και Μάνου Γκαρθία. «Η ΑΕΚ είναι άλλη ομάδα. Έχει διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Είναι η πρωταθλήτρια! Είναι μια ομάδα που έχει τον ίδιο κορμό, τους ίδιους παίκτες από την περασμένη σεζόν και τον ίδιο προπονητή. Είναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη. Στηρίζεται πολύ στο παιχνίδι της έντασης και υψηλού ρυθμού. Είναι διαφορετική ομάδα από ό,τι ο Παναθηναϊκός. Αναλόγως θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε για να ανταπεξέλθουμε στο ερχόμενο παιχνίδι», τόνισε για το αποψινό ματς ο Άκης Μάντζιος. 

  • ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΕΚ – ΑΡΗΣ ΣΕ Live Streaming ΕΔΩ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;