ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Live Streaming
Δείτε το ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε Live Streaming (30/11) στις 22.00.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

H πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Παναθηναϊκό. Ένα… τελικό έχει μπροστά της η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που αντιμετωπίζει στο Ελ Μαδριγάλ τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (22:00). 

 

LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR

30 Νοε. 2023
Villarreal
FT
3 - 2
Παναθηναϊκός
(Ilias Akhomach)Álex Baena
29'
(José Luis Morales)Santi Comesaña
34'
Raúl Albiol
Matteo Gabbia
46'
(Álex Baena)José Luis Morales
47'
60'
Filip Djuricic
Bernard
60'
Fotis Ioannidis
Andraz Sporar
61'
Filip Mladenovic (Ακυρωθέν γκολ)
64'
Aitor Cantalapiedra (Ύπο εξέτεση)
66'
Sebastián Palacios (Fotis Ioannidis)
66'
Fotis Ioannidis (Χαμένο πέναλτι)
José Luis Morales
Ben Brereton Díaz
68'
Álex Baena
Gerard Moreno
68'
Ilias Akhomach
71'
Marcelino
72'
75'
Tonny Vilhena
Adam Gnezda Cerin
Manu Trigueros
Alfonso Pedraza
77'
Juan Foyth
Adrià Altimira
78'
81'
Fotis Ioannidis (Tonny Vilhena)
87'
Juankar
Filip Mladenovic
88'
Daniel Mancini
Sebastián Palacios
Santi Comesaña
89'
90'
Rubén Pérez

Κάτι παραπάνω από σημαντικό το αποψινό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Στενεύουν τα περιθώρια για τους «πράσινους», που αναζητούν μονάχα το θετικό αποτέλεσμα στο Ελ Μαδριγάλ. Από back to back ήττες στις αναμετρήσεις με τη Ρεν προέρχεται η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που καλείται να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της επόμενης φάσης του Europa League. Στην 3η θέση του ομίλου με τέσσερις πόντους βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός, μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Στο ματς του πρώτου γύρου, το «τριφύλλι» επικράτησε στο ΟΑΚΑ της Βιγιαρεάλ, με την πίστη για μια νέα επιτυχία να μη χάνεται. Δίχως νέα προβλήματα στην αποψινή αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ ο Παναθηναϊκός. Στην αποστολή του αγώνα βρίσκονται οι: Γιούρι Λοντίγκιν, Βασίλης Ξενόπουλος, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιώργος Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Τιν Γεντβάι, Γιώργος Σιδεράς, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Γιάννης Κώτσιρας, Ρούμπεν Πέρεθ, Μπερνάρ Ντουάρτε, Άνταμ Τσέριν, Ντάνιελ Μαντσίνι, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Φίλιπ Τζούριτσιτς, Σεμπαστιάν Παλάσιος, Τόνι Βιλένα, Γουίλιαν Αράο, Φώτης Ιωαννίδης, Αντράζ Σπόραρ. Ανώμαλη προσγείωση στο ελληνικό πρωτάθλημα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τον Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην αντίπερα όχθη, η Βιγιαρεάλ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και ευελπιστεί σε καλύτερες μέρες. Υπό τις οδηγίες του Μαρθελίνο πλέον η ισπανική ομάδα, που επικράτησε της Οσασούνα για την εφετινή La Liga. Βρίσκουν τα πατήματά τους σιγά-σιγά τα «κίτρινα υποβρύχια» και μετά από τρεις αγώνες, φιγουράρουν στη 2η θέση του ομίλου του Europa League με έξι πόντους. Κάτι παραπάνω από κρίσιμο το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τη Βιγιαρεάλ, που θέλει να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό της ταξίδι. 

Δείτε το ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε Live Streaming εδώ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
  
 1