ΑΕΚ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ | Live Streaming
Δείτε το ΑΕΚ ΜΠΡΑΙΤΟΝ σε Live Streaming (30/11) στις 19.45

ΑΕΚ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ Live Streaming

Ματσάρα στη Νέα Φιλαδέλφεια! Πέμπτη στροφή των ομίλων του Europa League και η ΑΕΚ υποδέχεται στην κατάμεστη «Αγιά Σοφιά» την Μπράιτον του Ντε Τζέρμπι. Πολύ σημαντικό ματς και για τις δυο ομάδες, στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR

30 Νοε. 2023
ΑΕΚ
FT
0 - 1
Brighton & Hove Albion
12'
Joël Veltman
Mijat Gacinovic
27'
54'
João Pedro (Ύπο εξέτεση)
55'
João Pedro (Πέναλτι)
Steven Zuber
63'
Mijat Gacinovic
65'
69'
Mahmoud Dahoud
Kaoru Mitoma
Nordin Amrabat
Niclas Eliasson
72'
Steven Zuber
Ezequiel Ponce
72'
Petros Mantalos
Sergio Araujo
72'
77'
James Milner
João Pedro
Orbelín Pineda
Rodolfo Pizarro
83'
88'
Carlos Baleba
Billy Gilmour
88'
Joshua Duffus
Evan Ferguson

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ΑΕΚ, που καλείται να φορέσει ξανά το καλό ευρωπαϊκό της… κουστούμι. Πολλά τα σενάρια για τους «κιτρινόμαυρους», που μετά από τέσσερις αγωνιστικές, βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου με τέσσερις πόντους. Μονάχα το τρίποντο θέλει η ΑΕΚ για να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο του Europa League. Σε διαφορετική περίπτωση, θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική για το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa Conference League. Ότι και να συμβεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπράιτο, η… πόρτα της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης παραμένει ανοιχτή για την αρμάδα του Ματίας Αλμέιδα. Που θα παίξει «τελικό» με τον Αγιαξ στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα. Από εκεί και πέρα, η Ενωση πέρασε από τους Ζωσιμάδες για το ελληνικό πρωτάθλημα και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει του αποψινού αγώνα με τους «γλάρους» της Αγγλίας. Ξανά στις επάλξεις ο Σέρχιο Αραούχο, που λύνει τα χέρια του Ματίας Αλμέιδα.

Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΚ θα βρει μπροστά της μια πιο… διαβασμένη Μπράιτον. Ο διακόπτης γύρισε στην ομάδα του Ντε Τζέρμπι, που εμφανίζεται πιο σοβαρή και αποφασισμένη το τελευταίο διάστημα. Στη 2η θέση με 7 πόντους η Μπράιτον, που θέλει να κάνει τη ζημιά στην Ενωση, στην «Αγιά Σοφιά». Ανεβαίνουν και στην εφετινή Premier League οι «γλάροι», καθώς την περασμένη αγωνιστική άλωσαν την έδρα της Νότιγχαμ Φόρςστ και σκαρφάλωσαν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρόκληση για τους Άγγλους το παιχνίδι της Opap Arena.

Δείτε το ΑΕΚ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ σε Live Streaming εδώ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0 
 1 
 2