Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: Ευέλικτη Πανσέληνος στους Διδύμους στις 27 Νοεμβρίου
Τι θα φέρει η Πανσέληνος στους Δίδυμους στο κάθε ζώδιο.

Ζυγός

Βασικό θέμα θα είναι να μην επιδιώξετε οπωσδήποτε μία δέσμευση, μόνο και μόνο λόγω εσωτερικής ανάγκης. Οι πλανήτες στον Τοξότη σας βοηθούν να είστε περισσότερο επινοητικοί, διαλλακτικοί, διπλωματικοί, αλλά παράλληλα θα πρέπει να έχετε ευθυκρισία. Ίσως πληγωθείτε, πλανηθείτε ή πληγώσετε άλλους. Μην είστε αφελείς.

Η Πανσέληνος είναι η ευκαιρία για να διευρύνετε γνώσεις ή να προοδεύσετε σε ιδέες ξένες από τις συνήθεις. Αν έχετε επαφές με το εξωτερικό, αυτήν την περίοδο θα φέρουν καλά αποτελέσματα. Συναλλαγές προσωπικές ή επαγγελματικές θα προωθούνται αυτή την εποχή. Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα μπορεί να σας συγκινήσουν.

Θα διεκδικήσετε ένα σας όνειρο και θα φθάσετε στην κατάκτησή του.

Σκορπιός

Αυτή την εποχή, πολύ πιθανόν να δώσετε μάχη για να ξεπεράσετε μία προσκόλληση. Είναι σημαντικό να γίνετε πιο ευέλικτοι και πιο επικοινωνιακοί. Και μάλιστα οι πλανήτες στον Τοξότη και στους Διδύμους, σας παρέχουν την δυνατότητα.

Η Πανσέληνος σας οδηγεί στην ανάληψη ευθυνών για δάνεια, κληροδοτήματα ή εφορία. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την συγκυρία και να κάνετε την σωστή κίνηση. Μην αφεθείτε στην αφέλεια ή σε εύκολες λύσεις.

Ο κυβερνήτης σας, ο Πλούτωνας, είναι με το μέρος σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον περίγυρό σας, να έχετε δυναμικά επιχειρήματα και απόψεις που υπερισχύουν. Μείνετε ήρεμοι και ειλικρινείς. Οι ιδέες αλλάζουν και επειδή έχετε την τάση να είστε απόλυτοι, δεν θα πρέπει να ξεχνιέστε.

Τοξότης

Θα φανείτε ευγενείς, επικοινωνιακοί και ευχάριστοι. Θα εκπέμπετε ζεστασιά, δίχως κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Θα κάνετε όνειρα, ίσως υπερβολικά που μετριάζονται από καθυστερήσεις ή εμπόδια. Εξ άλλου είστε κοντά στα γενέθλιά σας, η νέα χρονιά θα σας βρει με βελτιωμένη διάθεση, παραμένοντας προσγειωμένοι και αρκετά συνετοί !

Η Πανσέληνος σας φέρνει αντιμέτωπους με τις σχέσεις σας. Θα χαρείτε μία συνεργασία ή μία επαφή με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Όμως είστε επιρρεπείς σε ανέφικτα όνειρα. Μία ασαφής οικογενειακή σχέση, φέρνει παρεξηγήσεις. Κάποιος συνεργάτης, μπορεί να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός.

Πάρτε σοφές αποφάσεις. Στα οικονομικά σας θα διανύσετε μία περίοδο δυστοκίας, πρέπει να είστε τακτικοί, συνετοί και προσεκτικοί για να είναι σε ισορροπία.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;