Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Τον Πάνο Νάτση τον αγαπούσα πολύ και ήμασταν πολύ κοντά»
Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Ήταν σοκαριστικό όλο αυτό που συνέβη, μου λείπει και θα μου λείπει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων, η πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Έρωτας φυγάς» μίλησε τόσο για τα κάστινγκ που περνά προκειμένου να πάρει έναν ρόλο όσο και για τον θάνατο του καλού της φίλου, Πάνου Νάτση.

Ειδικότερα, η Ντάνη Γιαννακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εννοείται ότι πέρασα από κάστινγκ για να πάρω την ρόλο της Αλεξάνδρας στη σειρά, πάντα περνάω από κάστινγκ. Πέρασα από 3 – 4 ακροάσεις. Το προτιμώ γιατί νιώθεις ότι παίρνεις έναν ρόλο με την αξία σου, σιγουρεύονται οι άλλοι ότι είσαι ο ιδανικός ηθοποιός για τον ρόλο και αισθάνεσαι και συ λίγο καλύτερα. Δεν το θεωρώ καθόλου υποτιμητικό».

«Πολλές φορές με έχουν απορρίψει για ρόλους. Και από τις «Άγριες Μέλισσες» είχα περάσει από κάστινγκ. Νομίζω πως ήμουν υποψήφια για μία από τις τρεις αδελφές».

«Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Πάνο Νάτση και κατάφερα να δω τις Σέρρες πριν από δυο μήνες. Πολύ καιρό μετά, ενάμιση χρόνο, από τον θάνατο του. Δεν μπορούσα όμως να το δω γιατί με έπιαναν κλάματα, τον Πάνο τον αγαπούσα πολύ και ήμασταν πολύ κοντά. Ήταν σοκαριστικό όλο αυτό που συνέβη, μου λείπει και θα μου λείπει» πρόσθεσε, επίσης, η Ντάνη Γιαννακοπούλου

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
88'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
88'
2 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
8'
70 - 52
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;