Καίτη Κωνσταντίνου: «Νιώθω υπερήφανη και χαρούμενη για τον ρόλο της
«Ήταν μία δουλειά που ο κόσμος αγάπησε πολύ».

Η Καίτη Κωνσταντίνου παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», η οποία αρχικά ανέφερε ότι εισπράττει με μεγάλη χαρά την αγάπη του κόσμου.

«Έχω υπάρξει τυχερή, γιατί έχω κάνει δουλειές που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Δεν είμαι άνθρωπος που κυνηγάει τη δημοσιότητα ή θα πνιγεί από αυτή», δήλωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια Καίτη Κωνσταντίνου δήλωσε πως έχει φιλίες με άτομα από τον χώρο της υποκριτικής και πολλές φορές φωτογραφίζεται με τον κόσμο, τονίζοντας πως δεν είναι σνομπ.

«Μου αρέσει η τάξη γενικότερα, όχι υστερικά, ιδίως στο μέσα μας. Δεν υπάρχει ψυχαναγκασμός ή υστερία, μού αρέσει η τάξη» πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Όσον αφορά τον ηλικιακό ρατσισμό δήλωσε πως υπάρχει παντού και όχι μόνο στο θέατρο. Έπειτα, μίλησε για την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση που ήταν δική της επιλογή.

«Νιώθω υπερήφανη και χαρούμενη για τον ρόλο της “Σωσώς” στα Εγκλήματα. Ήταν μία δουλειά που ο κόσμος αγάπησε πολύ», είπε για τη θρυλική σειρά που συνεχίζει να κάνει «θραύση» έως και σήμερα με τον χαρακτήρα που υποδύθηκε να είναι χαρακτηριστικός.

«Η γυναικεία αλληλεγγύη υπάρχει και θα υπάρχει. Δεν έχω δεχτεί ανταγωνισμό και πορεύτηκα μια χαρά», κατέληξε.

Η Καίτη Κωνσταντίνου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Συνέβη στο Monterey» στο «Μικρό Χορν».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;