Ελεάνα Στραβοδήμου: «Έχω αγαπήσει τον ρόλο μου στο ''Ναυάγιο''»
Ελεάνα Στραβοδήμου: «Άντε να εξηγήσεις την τόσο μεγάλη διάσταση χωροχρόνου, με πιάνουν τύψεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τη συμμετοχή στο «Ναυάγιο» του MEGA, η Ελεάνα Στραβοδήμου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια της, την επαγγελματική ανασφάλεια και την αυτοκριτική καθώς και το μέλλον της τηλεοπτικής της ηρωίδας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεάνα Στραβοδήμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω έναν αδελφό που είναι ενάμιση χρόνο μεγαλύτερος και επίσης, επειδή η οικογένεια μας είναι στο Αγρίνιο, είναι η οικογένεια μου εδώ. Φουλ στήριγμα. Υπάρχουν μέρες που είναι τόσο διαφορετικοί οι ρυθμοί εδώ, από τους ρυθμούς μιας επαρχιακής πόλης, που έχουν δίκιο όταν λένε «επικοινώνησε πιο συχνά». Μεγαλώνουν κι αυτοί οι άνθρωποι και άντε να εξηγήσεις την τόσο μεγάλη διάσταση χωροχρόνου, με πιάνουν τύψεις».

«Ενώ γίνονται πολύ ωραία πράγματα και προσπαθώ να είμαι ενεργή, ταυτόχρονα στο δια ταύτα μοιάζει σαν να λες «ποιο είναι το επόμενο και άρα τι έχω κάνει μέχρι τώρα;». Έχεις συνεχώς αυτή την σύγκρουση άρα είναι πολύ εύκολο να μπεις σε αυτοκριτική και κρίση».

«Στο Ναυάγιο είναι μια οικογένεια που περνάει δύσκολα μετά το ναυάγιο. Έχει πάρα πολλές επιπτώσεις στην οικογενειακή ζωή και στην οικονομική ισορροπία. Θα συνεχίσει στην ίδια γραμμή αλλά με περισσότερη αγωνία και κάπως όλα αυτά θα φέρνουν περισσότερους τσακωμούς. Κάποια στιγμή, όμως, θα δημιουργηθούν κάποιες νέες συμμαχίες» πρόσθεσε, ακόμα, η Ελεάνα Στραβοδήμου.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;