Καιρός: Βροχές & καταιγίδες μέχρι την Παρασκευή - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας μέχρι την Παρασκευή.

Μπορεί ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, να αναμένεται να είναι αίθριος σε όλη τη χώρα, ωστόσο, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί πως έρχεται κακοκαιρία μέχρι την Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη αναμένεται η μέρα να ξεκινήσει με πολύ καλό καιρό, προς το βράδυ θα ξεκινήσουν βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες στα δυτικά τμήματα της χώρας. Πρόκειται για ένα κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα μας απασχολήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, από αύριο το απόγευμα μέχρι και την Παρασκευή.

Την Τετάρτη , οι βροχές θα εξαπλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στα δυτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ο άνεμος γυρίζει και πάλι σε νότιο-νοτιοδυτικό και θα ενισχυθεί κοντά στα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε καλά για την εποχή επίπεδα, κοντά στους 20-23 βαθμούς Κελσίου.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης επισήμανε ότι η οροσειρά της Πίνδου αποτελεί σαν ένα φράγμα και εμποδίζει τις βροχές και τις καταιγίδες να εξαπλώνονται με την ίδια τουλάχιστον ένταση και τον ίδιο όγκο νερού στα ανατολικά. Ο μετεωρολόγος του OPEN, τέλος, τόνισε ότι τα φαινόμενα των επόμενων ημερών θα είναι φυσιολογικά για την εποχή και δεν θα πέσει τεράστιος όγκος νερού.

 

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

20-05-2024

Χερσονησος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
13'
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;