ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | Live Streaming
Δείτε το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ σε Live Streaming (16/11)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming:

Στο Φάληρο είναι στραμμένα τα βλέμματα των Ελλήνων φιλάθλων. Εκεί που ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την 9η αγωνιστική της εφετινής Euroleague (21:15).

LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR

16 Νοε. 2023
Ολυμπιακός
ΟΣΦΠ
21:15
-
Ερυθρός Αστέρας
ΕΑΣΤ

Άλλο ένα… τεστ στην εφετινή διοργάνωση για τον «πληγωμένο» Ολυμπιακό, που θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών, καθώς απέδρασε με το διπλό από το Βελιγράδι και το κεκλεισμένων των θυρών «Αλεξάνταρ Νίκολιτς». Οι Πειραιώτες έριξαν στο καναβάτσο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, πανηγυρίζοντας μια πολύτιμη νίκη στην εφετινή Euroleague. Κάπως έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν οριστικά πίσω τους τις back to back ήττες από Φενέρμπαχτσε και Μπασκόνια, ανεβαίνοντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο 4-4. Δεν σταματά να… πονοκεφαλιάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τις απουσίες να αυξάνονται. Μετά τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, νοκ άουτ τέθηκε και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για σχεδόν έναν μήνα. «Έτσι όπως είναι τα παιχνίδια, είναι για όλες τις ομάδες ματς επιβίωσης. Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θεωρώ ότι είναι η Euroleague των τραυματισμών. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ένα φοβερό παπά και δεν κάναμε τραυματισμό όλη τη χρονιά. Για αυτό ήμασταν και πετυχημένοι. Φέτος δεν έγινε, δεν ξέρω για ποιον λόγο και είμαστε όλοι τραυματίες», δήλωσε ο Ελληνας τεχνικός για την κακοδαιμονία των τραυματισμών που έχει «χτυπήσει» το μεγάλο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του έναν ανεβασμένο Ερυθρό, που προέρχεται και από εντυπωσιακή παράσταση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Βελιγραδίου διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στον δρόμο των επιτυχιών. Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τους Σέρβους, που βρίσκονται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 3-5. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Νέιπιερ, Ντος Σάντος, Χάνγκα, Σιμόνοβιτς και Λάζιτς.

Δείτε εδώ το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;