ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ | Live Streaming
Δείτε εδώ το ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ σε Live Streaming στις 19:30.

Να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει η ΑΕΚ. Μετά και την ήττα από τη Μαρσέιγ για το Europa League, η Ένωση έχει… πονηρό ματς στην «Αγιά Σοφιά». Τη Λαμία υποδέχονται οι «κιτρινόμαυροι» για την 11η αγωνιστική της Super League (19:30).

Must win το αποψινό ματς για την ΑΕΚ που δε θέλει να μπλέξει άλλο. Στένεψαν τα περιθώρια για τον Δικέφαλο που δεν έχουν στο μυαλό τους μόνο το αρνητικό αποτέλεσμα με τη Μαρσέιγ. Εκεί που η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία για να αυξήσει τις πιθανότητες συνέχισης του εφετινού ευρωπαϊκού της ταξιδιού. Είναι και η γκέλα της περασμένης αγωνιστικής στην Καισαριανή. Οι «κιτρινόμαυροι» άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στο ματς με την Κηφισιά και δεν έχουν την πολυτέλεια για νέο στραβοπάτημα. Κάθε βαθμός μετράει (και) στο εφετινό πρωτάθλημα και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει ήδη χάσει αρκετούς. Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League η ΑΕΚ έχοντας συγκεντρώσει 21 πόντους σε 10 αγωνιστικές. Μεγάλο το πρόβλημα στο γκολ για τους «κιτρινόμαυρους», κάτι που φάνηκε και την Πέμπτη, στον αγώνα του Europa League.

Αρκετές και οι απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο Ματίας Αλμέιδα για την αποψινή αναμέτρηση με τη Λαμία. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Λάζαρος Ρότα, Γενς Γιόνσον, Εχσάν Χατζισαφί, Νορντίν Άμραμπατ και Κώστας Γαλανόπουλος. Ο Νορντίν Άμραμπατ ένιωσε ενοχλήσεις και τέθηκε νοκ άουτ, ενώ στα πιτς παραμένουν  οι Λάζαρος Ρότα και Γενς Γιόνσον που δεν αγωνίστηκαν ούτε κόντρα στην Μαρσέιγ. Ο Κώστας Γαλανόπουλος έμεινε εκτός αποστολής καθώς είχε δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία καρτών στο αποψινό ματς.

Βέβαια, το έργο της ΑΕΚ δε θα είναι και εύκολο. Αν υποτιμήσει την εφετινή Λαμία, πιθανότατα θα έχει μεγάλα προβλήματα. Τρελαίνει κόσμο την εφετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Λεωνίδου Βόκολου, που μετά από 10 αγωνιστικές, φιγουράρει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους. Δίχως φόβο και πίεση στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ οι φιλοξενούμενοι, που προέρχονται από την υπερπροσπάθεια κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στα όρια τους έφτασε τους «πρασίνους» η Λαμία και με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε σε live stream το ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ εδώ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;