Πέθανε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς
Ο Σπύρος Φωκάς είχε σημαντική καριέρα στον κινηματογράφο, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε δεκάδες παραγωγές.

Πέθανε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς σε ηλικία 86 ετών.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, Λίλιαν, με ανάρτησή της στο Facebook στην οποία έγραψε «καλή αντάμωση Σπύρο μου».

Η Λίλιαν Φωκά συνόδευσε την ανάρτησή της με το τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα, «Τα δειλινά».

Λίγες μέρες πριν, η Λίλιαν Φωκά ανάρτησε φωτογραφία του ηθοποιού, ο οποίος ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένος. Ο Δημήτρης Κολλάτος τον επισκέφτηκε στο κέντρο αποκατάσταση και η εμφάνιση του Σπύρου Φωκά «μαρτυρά» τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Ο Σπύρος Φωκάς είχε σημαντική καριέρα στον κινηματογράφο, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε δεκάδες παραγωγές.

Σπύρος Φωκάς: Το βιογραφικό του σπουδαίου ηθοποιού

Ο Σπύρος Φωκάς γεννήθηκε στην Πάτρα στις 17 Αυγούστου το 1937 και το πραγματικό του όνομα ήταν Ανδρουτσόπουλος Σπύρος.

Ο πατέρας του ήταν ταξιδιωτικός πράκτορας και η μητέρα του καταγόταν από την Κέρκυρα. Η οικογένεια Φωκά ήρθε στην Αθήνα όταν ο ηθοποιός ήταν 9 ετών.

Αποφοίτησε από τη Δραματικής Σχολής του Κωστή Μιχαηλίδη. Έζησε και εργάστηκε πολλά χρόνια στην Αμερική, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα.

Παντρεύτηκε τέσσερις φορές με τον πρώτο του γάμο να πραγματοποιείται όταν ήταν 21 χρονών και τον τελευταίο όταν ήταν 76. Σύμφωνα με δηλώσεις του δεν απέκτησε ποτέ παιδιά γιατί δεν του αρέσει ο κόσμος που ζει ο ίδιος και γι΄αυτό δεν θέλησε να υποχρεώσει κανένα παιδί να ζήσει σε αυτό τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;