Μελέτης Ηλίας: «Πηγαίναμε σε ειδικό για να μπορέσουμε να...»
Ο Μελέτης Ηλίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση του με τη σύζυγό του.

Το πρωί της Πέμπτης (9/11) ο Μελέτης Ηλίας κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την καριέρα του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πώς ξεπερνά τις κρίσεις στον γάμο του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» αποκάλυψε ότι είναι η πρώτη φορά που κάνει δράμα στη μικρή οθόνη.

«Πρώτη φορά τηλεοπτικά δράμα και είναι πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον για εμένα να μπω στο mood της εποχής. Έχει μια δυσκολία αλλά έχω γύρω μου ανθρώπους που μόνο πιο ψηλά σε πάνε. Είναι πολύ ωραία παρέα και καλοί ηθοποιοί» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής, εκτός από την σειρά, εμφανίζεται και σε δύο κινηματογραφικές ταινίες, στη μία μάλιστα έχει και χρέη παραγωγού.

«Η ταινία (σ.σ. Άκου ποιος μιλάει) είναι μια ρομαντική κομεντί αλλά ουσιαστικά βλέπουμε έναν επαγγελματία να δουλεύει πολύ, να είναι καλός στη δουλειά του και στην προσωπική του ζωή να τα έχει παρατήσει» είπε για το «Άκου ποιος μιλάει».

«Στο τέλος της ημέρας είσαι καταχαρούμενος γιατί έχεις κάνει το παιχνίδι με τους δικούς σου όρους» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Εκτός από τη μικρή και μεγάλη οθόνη, ο Μελέτης Ηλίας παίζει και στη θεατρική παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο.

Έπειτα, αναφερόμενος στον ρόλο του γονέα και συζύγου είπε:

«Έχω μεγάλο άγχος το πώς θα μεταφέρω πράγματα στα παιδιά μου, θέλει μια ιδιαίτερη ισορροπία. Καλό είναι τα παιδιά μας να τα βάζουμε να ζουν στον πραγματικό κόσμο και όχι σε ένα συννεφάκι ότι είναι όλα είναι τέλεια γιατί θα έρθει η πρακτικότητα και θα τα τσακίσει».

Στη συνέχεια μιλώντας για τη σύζυγό του, είπε:

«Τον πρώτο καιρό δυσκολευόταν (σ.σ με τις ερωτικές μου σκηνές), μετά βρήκα ένα κόλπο. Γνωρίζω τις συμπρωταγωνίστριες στη γυναίκα μου. Εγώ ήμουν πάρα πολύ ζηλιάρης αλλά από την καραντίνα και μετά, λίγο μου έφυγε».

Ο Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε πως και οι δυο τους έχουν αντιμετωπίσει τις κρίσεις στην σχέση τους λέγοντας:

«Πηγαίναμε σε ειδικό. Για να μπορέσουμε να το ισορροπήσουμε, πήγαμε σε έναν άνθρωπο και μας βοήθησε έμπρακτα».

Στη συνέχεια μιλώντας για τον ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην επαγγελματική ζωή των ηθοποιών ανέφερε:

«Είναι ένα μέρος της δουλειάς μα το θέμα είναι να μην το κάνεις έτσι ώστε ο άλλος να πει ότι του ‘ρθει μας το πουλάει στη μάπα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι του χώρου, επειδή ζούμε σε έναν χώρο που δεν είναι πλασμένος με καλοσύνη και αγάπη, που σού κάνουν unfollow».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στη φημολογία γύρω από «Το σόι σου» τη σειρά που έκανε μεγάλη επιτυχία, με πολλούς να μιλούν για επιστροφή του στη μικρή οθόνη.

«Δε με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο. Ή που με έχουν δεδομένο ή που θα βάλουν κάποιον άλλον στη θέση μου. Δεν με έχουν προσεγγίσει. Εμείς οι ηθοποιοί ανοιχτοί είμαστε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα μαζευτούμε 17 άνθρωποι ξανά διαθέσιμοι για γυρίσματα» δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
55'
0 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
55'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΗΜ
44 - 30
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;