ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΕΚ | Live Streaming
Δείτε σε LIVE STREAMING το ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΕΚ (4/11)!

Αποστολή στην Καισαριανή για την ΑΕΚ. Λίγες μέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ, για τους ομίλους του Europa League. Από την Κηφισιά φιλοξενείται η Ενωση, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του εφετινού ελληνικού πρωταθλήματος (20:00). Στον ανανεωμένο χλοοτάπητα του «Μιχάλης Κρητικόπουλος» θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των δυο συλλόγων, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί.

Εξαιρετικό το μομέντουμ για την ΑΕΚ, που βαδίζει από νίκη σε νίκη το τελευταίο διάστημα. Με συνοπτικές διαδικασίες, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επικράτησε και του ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι όπου είχε τον απόλυτο έλεγχο. Και στα 90 λεπτά. Το τρίποντο κόντρα στους «ασπρόμαυρους» έφερε την ΑΕΚ στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 20 πόντους σε 9 αγωνιστικές. Μια ανάσα από την κορυφή της Super League η Ένωση, που μετράει τρεις διαδοχικές νίκες, μετά και την ήττα στο Γεντί Κουλέ από τον ΟΦΗ. Χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί και γκολ. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα μετράει τόσο επιστροφές, όσο και απουσίες για το αποψινό ματς με την Κηφισιά στην Καισαριανή. Αρχικά, ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γκατσίνοβιτς και Σιμάνσκι, στους τραυματίες Αραούχο, Χατζισαφί και Ζίνι αλλά και στον Ρότα που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Παράλληλα, εκτός για το αποψινό παιχνίδι έμεινε και ο Αρολντ Μουκουντί, προφανώς για λόγους ξεκούρασης και τακτικής. Από την άλλη, στην αποστολή επέστρεψε ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ενόψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ. Στις επάλξεις ξανά για την ΑΕΚ και ο Κάλενς.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Κηφισιά δίνει τη δική της μάχη στα χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα. Προσπαθεί και παλεύει όλα τα ματς η ομάδα των βορείων προαστίων, αλλά γνωρίζει καλά το πόσο δύσκολο είναι το έργο της στο αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Προς το παρόν, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 7 πόντους σε 9 αγωνιστικές. Πολλές και σημαντικές απουσίες και για την Κηφισιά. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μποτία, Παπασάββας, Κρισιούμα και Τσάπας, καθώς και ο τραυματίας Ίλιεφ. Από την άλλη, επιστρέφει ο Ιπαλίμπο, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία που είχε λόγω της κόκκινης κάρτας στο ματς με τον ΟΦΗ.

Δείτε εδώ το ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΕΚ σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;