Μάθιου Πέρι: Δεν βρέθηκαν ίχνη από ναρκωτικά στον οργανισμό του - Τι έδειξε η αρχική τοξικολογική εξέταση
Αυτή τη στιγμή διεξάγονται πιο αναλυτικές εξετάσεις, οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν μήνες

Ο τραγικός θάνατος του Μάθιου Πέρι δεν ήταν αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης φαιντανύλης ή μεθαμφεταμίνης, όπως δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Ο αγαπητός ηθοποιός, του οποίου η φήμη εκτοξεύτηκε μετά τον ρόλο του στα «Φιλαράκια», πέθανε το Σάββατο στο σπίτι του στην Καλιφόρνια σε ηλικία 54 ετών.

Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν στο TMZ ότι οι ερευνητές έκαναν ένα τεστ στον ηθοποιό που αποκάλυψε ότι δεν είχε το οπιοειδές αναλγητικό φαιντανύλη ή το συνθετικό ναρκωτικό μεθαμφεταμίνη στον οργανισμό του τη στιγμή του θανάτου του.

Αυτή τη στιγμή διεξάγονται πιο αναλυτικές τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν μήνες, για να διαπιστωθεί η επίσημη αιτία θανάτου.

Πηγές δήλωσαν στο πρακτορείο ότι στο ακίνητο βρέθηκαν συνταγογραφούμενα φάρμακα και θα αποτελέσουν μέρος της εξέτασης, κάτι που αποτελεί συνήθη πρακτική.

Η Post επιβεβαίωσε ότι οι αστυνομικοί έλαβαν ένα τηλεφώνημα που ανέφερε ότι ο εκλιπών ηθοποιός βρισκόταν στο τζακούζι του και δεν ανέπνεε. Η ταυτότητα του καλούντος δεν έχει αποκαλυφθεί από τις αρχές, αν και το TMZ ανέφερε ότι ήταν η βοηθός του Πέρι, η οποία πήρε τηλέφωνο όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Ο αστυνόμος Σκοτ Γουίλιαμς του LAPD, επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών-ληστειών, δήλωσε την Κυριακή ότι «η αιτία θανάτου μπορεί να μην γίνει γνωστή για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια».

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;