Στέφανος Κασσελάκης σε ΕΚΑΒ: «Γνωρίζω τις δυσκολίες γιατί ο Τάιλερ ήταν διασώστης»
Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε με ασθενοφόρο στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ, στη Θεσσαλονίκη

«Είστε οι άριστοι της κοινωνίας με όλη την έννοια της λέξης και εμείς ως Πολιτεία πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Είμαι δίπλα σας», είπε σε γιατρούς και διασώστες του ΕΚΑΒ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης ξεναγήθηκε με ασθενοφόρο στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ με τους εργαζόμενους να του ζητούν οικονομική ενίσχυση καθώς καλούνται να σώζουν ζωές ενώ παίρνουν τον βασικό μισθό.

 

 

«Είναι αδιανόητο είναι απάνθρωπο, είναι ανήθικο έχουμε ηθική ευθύνη ως κοινωνία για να σας ανταμείψουμε για αυτό που παρέχετε, το οποίο είναι η ζωή. Ζωή στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημείωσε «ζητώ συγγνώμη που είναι αυτή η κατάσταση στο ΕΚΑΒ και πρέπει να την αλλάξουμε».

Ο συντονιστής του ΕΚΑΒ απευθυνόμενος στον κ. Κασσελάκη του μίλησε για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, με τον δεύτερο να απαντάει ότι γνωρίζει σε βάθος τις αντιξοότητες, καθώς και ο σύντροφος του έχει δουλέψει ως διασώστης, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

«Είναι εξαντλητικό το επάγγελμα, χρειάζεται νέους στο σώμα και καλύτερη ψυχή για να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που συντελούν σε ανθρώπινη κοινωνία», με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά «τα γνωρίζω γιατί και ο Τάιλερ ήταν διασώστης».

Ο συντονιστής του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης τόνισε: «υστερούμε αριθμητικά όχι σε εκπαίδευση η εξοπλισμό είναι πολύ κρίσιμο να υπάρχει το προσωπικό τεράστιο πρόβλημα ο μέσος όρος ηλικίας διασωστών στην κίνηση είναι 53-54 ετών πηγαίνουν συνάδελφοι σε χειρότερη κατάσταση από το περιστατικό».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;