Νίκος Ψαρράς: «Ο γιος μου σνομπάρει την υποκριτική»
Η εκπομπή «Ελένη» συνάντησε τον Νίκο Ψαρρά, ο οποίος μίλησε για τις συνεργασίες του, για τη γυναίκα της ζωής και τον γιο του.

Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε σήμερα Πέμπτη (28/9) στην εκπομπή «Ελένη» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν είναι πολλές ώρες σπίτι δυστυχώς και ο γιος του και η γυναίκα του γκρινιάζουν.

«Πρέπει να κάνουμε αυτό που ονειρευόμαστε, να το κάνουμε σαν χόμπι. Ο γιος μου σνομπάρει την υποκριτική, είναι όμως φοβερός performer αλλά αγαπάει πολύ τον αθλητισμό» είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Ο ηθοποιός είπε πως ο γονιός από τα 15 και μετά πρέπει να συζητάει με τα παιδιά του για το μέλλον τους.

«Είναι αυστηρός κριτής ο γιος μου. Εγώ είμαι ο αυστηρός του σπιτιού, ο γιος μας τη ρίχνει την μαμά του. Σε μια οικογένεια, μοιραία διαχωρίζονται οι ρόλοι για να κρατιούνται οι ισορροπίες, πρέπει να υπάρχουν όρια στα παιδιά» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Επίσης, ο ηθοποιός μιλώντας για τα παιδιά είπε ότι απαιτούν να είναι παιδιά και πολλές φορές ο γιος του, του λέει «μπαμπά μην μου φέρεσαι σα να είμαι μεγάλος, είμαι παιδί», και όπως είπε ο ίδιος ο γιος του έχει δίκιο.

«Αυτό που με συγκινεί βαθιά στην Έλενα είναι ότι έχει μια φοβερή λατρεία ακόμα για αυτή τη δουλειά που εγώ την έχω χάσει. Την έχω χάσει και την ψάχνω κάθε φορά τη λατρεία στη δουλειά. Με βοηθάει όμως, η γυναίκα μου πολύ σε αυτό» δήλωσε ο ηθοποιός αναφερόμενος στην σύζυγό του.

Ο Νίκος Ψαράς είπε πως δύο άνθρωποι που ζούνε μαζί και ονειρεύονται μαζί, αλληλοσυμπληρώνονται από ένα σημείο και μετά.

«Αλλάζουνε οι σχέσεις, αλλάζουνε οι άνθρωποι αλλά ο πυρήνας της σχέσης και η αγάπη πρέπει να παραμένει κινητήρια δύναμη. Οι γονείς μου γρήγορα, τελικά, χάρηκαν που έγινα ηθοποιός και όχι γιατρός. Στην πρώτη μου δουλειά υποδύθηκα έναν γιατρό και χάρηκε διπλά ο πατέρας μου» είπε ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;